آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۳۴۶۳

مدیریت راهبردی درون استانی هرمزگان راه حل رفع موانع و مشکلات دانشگاه آزاد بندرعباس

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد هرمزگان با اشاره به سیاست و ساختار جدید دانشگاه پس از اجرایی شدن طرح تجمیع دو در دانشگاه گفت: یکی از مهمترین راه‌ها برای رفع و از میان برداشتن موانع و مشکلات موجود در دانشگاه مدیریت راهبردی درون استانی است.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، مهدی باقری در اولین جلسه شورای استانی مطالعه دقیق و بازنگری در بخشنامه ها و آیین نامه های دانشگاه که با حضور روسای واحد ها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان برگزار شد با اشاره به  نیاز های اساسی واحد ها و مراکز انشگاهی گفت: فعالیت دانشگاه باید در راستای اهداف کلان دانشگاه و منطبق بر بخشنامه های صادر شده باشد که با نوآوری ،درایت و مدیریت صحیح در این مسیر حرکت نماید.


رییس واحد بندرعباس با بیان اینکه تصویب رشته ها  باید براساس نیازسنجی استان انجام شود گفت: روسای واحد ها و مراکز باید با تحقیقات و بررسی منابع موجود  اقدام به کارشناسی،نیاز سنجی ، پیگیری ، تصویب و راه اندازی رشته هایی نمایند که بتواند در دراز مدت پاسخگویی مطالبات داوطلبان ونیاز صنایع استان باشد .


این مسوول ایجاد رشته های تحصیلات تکمیلی را از دیگر نیاز این استان یاد کرد و گفت: تصویب و راه اندازی رشته های تحصیلات تکمیلی شعار نیست ،بلکه خواسته و به عنوان خواسته مردم  در این استان مطرح است و همه وظیفه داریم تا با تلاش و پشتکار زمینه این کاررا فراهم نماییم.


وی گفت :استان هرمزگان با دارا بودن ظرفیت ها و زیر ساخت های لازم این توانایی را دارد تا با اخذ مجوز و تصویب رشته های مرتبط با صنایع استان راه اندازی نماید و کمک شایانی در توسعه علمی جامعه ایفا کند.


باقری  در ادامه با اشاره با اینکه هیچ واحد و مرکزی نباید با چارت سازمانی  ناقص اداره شود گفت:فعالیت کردن با چارت ناقص موجب می شود تا در فعالیت دانشگاه خلل ایجاد شود و در دراز مدت دچار عقب ماندگی و بی انگیزگی کارکنان و اساتید آن دانشگاه شویم.


وی صدور احکام روسا ی واحد ها و مراکز استان را از دیگربرنامه های این دبیرخانه دانست و گفت:تبدیل وضعیت روسا منوط به عملکرد اخیر وی در مدت تصدی است و پس از ارزیابی در کمیته های ارزیابی و کمیسیون دایمی و هیات امنا  ابلاغ خواهد شد.


در ادامه این جلسه رییس دبیرخانه استان هرمزگان این منطقه را سرشار از منابع غنی دانست و گفت: این استان با دارا بودن ۱۴۰۰ کیلومتر نوار ساحلی ، وجود آب های خلیج فارس و دریای عمان همراه با  ذخایر نفت و گاز ، ظرفیت  بالای کشاورزی ، و مناطق آزاد از جمله نقاط حساس و تاثیر گذار در کشور است که باید دانشگاه با راه اندازی رشته و تقویت نیروی انسانی مورد نیاز صنایع جامعه را در مسیر توسعه قرار دهد.


محسن دهقانی پایش و ارایه آمار و اطلاعات  دقیق را از وظایف مهم روسا ی واحد ها و مراکز  یاد کرد و گفت: در اختیار داشتن اطلاعات دقیق کمک می کند تا تصمیم گیری در زمینه های مختلف دانشگاه بهتر و بدون اتلاف وقت انجام شود و فعالیت ها بر اساس ضوابط و مقررات  پیش رود.


وی  با اعلام رضایتمندی از نحوه عملکرد پذیرش دانشجو در استان هرمزگان گفت:خوشبختانه این استان تا کنون با معضل کمبود دانشجو مواجه نشده است و توانسته با  ارایه خدمات به موقع رضایت مردم را در این زمینه جلب نماید.


گفتنی است در این جلسه که روسای شورا های تخصصی استان نیز حضور داشتن ؛ برخی پیشنهادات و اظهار نظرها  با نظر جمع مصوب گردید و مقرر شد جهت اجرایی شدن هر چه زودتر این مصوبات  به واحد ها ابلاغ شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار