به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، دوازدهمین رمان «علی بدر» نویسنده عراقی که اخیرا با عنوان «کافره» توسط انتشارات «المتوسط» منتشر شده است به مسئله افراطیگری در این کشور میپردازد.
این رمان عراقی داستان زنی به نام فاطمه است که در روستایی در نزدیکی شهری در حاشیه صحرا زندگی میکند؛ منطقهای که افراطگرایان بر آن مسلط شدهاند و قوانین خود را اجرایی میکنند.
خانواده فاطمه در کنار گروههای مسلح قرار گرفته و او نیز پس از مرگ پدرشان در یک عملیات انتحاری به همراه مادرش به آنان خدمت میکند.
فاطمه خود با یک جوان بیکار و شکستخورده ازدواج کرده است که مشکلات زندگی او را به این نتیجه رسانده که نمی توان به ارزش و جایگاهی رسید مگر با انجام عملیات انتحاری و بدین وسیله از یک شخص شکستخورده به یک قهرمان تبدیل شود و او این کار را انجام میدهد.
پس از مرگ همسر فاطمه، گروههای افراطی مسلح تصمیم میگیرند او را به عقد یکی از عناصر خود درآوردند اما فاطمه به هر طریقی به اروپا و بلژیک فرار میکند و نام خودش را صوفی میگذارد؛ شخصیتی دوگانه که در روز در شرکتی خدماتی بهداشتی کار میکند و شبها را به عیاشی میگذراند.
بنابر نوشته روزنامه الاهرام، علی بدر، نویسنده عراقی است که در دانشگاه بغداد ادبیات فرانسه خوانده و پس از آن در دانشگاه بروکسل در بلژیک فلسفه خوانده است و آثاری چون «بابا سارتر»، «زمستان خانواده»، «چراغهای اورشلیم» و ... دارد که برای کتاب «بابا سارتر» جایزه بینالمللی ادبیات بغداد را دریافت کرده است.