به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، محمدرضا وفائی نسب، معاون پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: ما در اورژانس ها بخش تریاز و اولویت رسیدگی به بیماران را راه اندازی کرده ایم و در این راستا نیز برای بهبود وضع پرسنل و برخورد با رجوع برنامه هایی داشته ایم.
وی ادامه داد: صنعت بیمه در بیمه های مکمل توسط بخش خصوصی صورت می گیرد؛ اما متاسفانه برخی از شرکت های بیمه زیر مجموعه شرکت های دولتی هستند که این زیرساخت نادرست است و بیمه تکمیلی درمان به نحوی بیمه ضرردار است و به همین جهت باید با بیمه های دیگر آمیخته باشد تا بتواند ضرر خود را جبران کند.
معاون پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی یزد افزود: ما در سازمان بهداشت بیمه تکمیلی نداریم و خود را نیز در خارج از وزارت خانه بیمه تکمیلی کرده ایم؛ البته بیمه های تکمیلی معتبر را در نظر گرفته ایم تا قابل پیگرد باشد.
وفائی نسب گفت: در سال گذشته تعرفه ای افزایش پیدا کرد و برخی از بیمه ها آن را بهانه ای برای نپرداختن دنبال کردند و برخی از مشکلات بوجود آمد؛ اما امیدواریم در پایان قرار دادها بر مبنای تعرفه های جدید باشد و خدمات را به خوبی ارائه کنند.
وی افزود: ما در بخش دولتی بسیاری از کاهش ها در هزینه را داشتیم و ما حتی در برخی از فعالیت ها نیز بسیاری از کاهش ها را از جیب مردم داشتیم به نحوی که در هیچ کدام از بخش ها این کاهش تعرفه را نداشتیم.
معاون پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به هزینه های طرح تحول سلامت بیان داشت: ما نزدیک به 70 میلیارد تومان از وزارت خانه اعتبار دریافت کردیم که مقدار زیادی از آن مستقیما برای کاهش فرانشیز و پرداخت از جیب مردم و بخشی از آن نیز در بخش زایمان و مابقی در بسته های طرح تحول ارائه کردیم.