حماس پيشنهاد صلح مصر را امضا نمي کند
به گزارش گروه بين الملل «شبکه خبر دانشجو»، گروه فلسطيني حماس با بيان اينکه طرح پيشنهادي مصر درباره آشتي ملي فلسطينيان، حق مقاومت در برابر رژيم اسرائيل را به رسميت نشناخته است، گفت که آن را امضا نخواهد کرد.
سخنگوي مقيم سوريه حماس که پيش از اين نيز اين طرح را مورد انتقاد قرار داده بود اظهار داشت، اين طرح مبارزه با اسرائيل و تهاجمات عليه ملت فلسطين را ناديده گرفته است.
خالد عبدالمجيد تصريح کرد، هيچ يک از گروه هاي فلسطيني چنين طرحي را امضا نخواهند کرد مگر اين که، مباني اصولي و حقوق فلسطينيان، به ويژه مقاومت در برابر اشغالگري صهيونيست ها در آن گنجانده شود.
اين درحالي است که گفته مي شود گروه فتح به رياست محمود عباس، طرح پيشنهادي جديد مصر را امضا کرده است.
محمود عباس پيش از اين نيز با درخواست کنار گذاشتن گزارش ريچارد گلداستون درباره جنايات جنگي رژيم صهيونيستي در باريکه غزه در سازمان ملل، خشم فلسطينيان را برانگيخته بود.
محمود الزهار، يکي از بنيانگذاران و عضو ارشد حماس در اين باره مي گويد که مقامات تشکيلات خودگردان فلسطين، با چنين کارهايي "جو را مسموم مي کنند."
پيش از اين اعظم الاحمد، نماينده فتح در مذاکرات سه جانبه مصر درباره آشتي گروه هاي فلسطيني، در گفتگو با رويترز از امضاي اين طرح خبر داده و اظهار داشت که براي پاسخ حماس تا جمعه منتظر خواهند ماند.
احمد ابراز اميدواري کرده بود که حماس با امضاي اين طرح، بهانه را از راستگراهاي افراطي رژيم صهيونيستي که خواستار ادامه تفرقه ميان فلسطينيان هستند، بگيرد.
بر پايه اين گزارش، مصر سه شنبه 20 اکتبر را براي آخرين نشست صلح گروه هاي فلسطيني تعيين کرده است./انتهاي پيام/