آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۱۸۶۱
رییس دانشگاه تبریز در کنگره بین المللی گرامیداشت استاد شهریار:

استاد شهریار از همان اول در کنار انقلاب بود

استاد شهریار شاعری صلح طلب و مصلحی جهانی است که ندای فطرت پاک وی در اشعاری مانند نامه به انیشتین، مومیائی، زفاف شاعر و با موضوعیت صلح و انسان دوستی تبلور یافته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از تبریز، دکتر محمد رضا پورمحمدی رئیس دانشگاه تبریز، در  کنگره‌ بین‌المللی بزرگداشت استاد شهریار که در آستانه روز ملی شعر و ادب و در تالار وحدت دانشگاه تبریز گفت: تبریز و در راس آن، آذربایجان همزاد تاریخ است و در تمام حوزه های علمی و هنری صاحب مکتب بوده و در شعر، ادب، خطاطی، تاریخ، سیاست، فقه، تفسیر و فلسفه، مشاهیر زیادی از تبریز برخاسته‌اند که از آن جمله می توان از قطران و خطیب تبریزی تا بهزاد و میرعماد، محسن هشترودی ، پروین اعتصامی و سید محمدحسین شهریار نام برد.

 

وی استاد محمد حسین شهریار را از نوادر روزگار و شاعری خواند که بهترین منقبت ها را در باره اهل بیت علیهم السلام دارد و شعر زیبای « علی ای همای رحمت» نمونه ای از شعرهای ناب وی است که از خلوص دل این شاعر ولایی حکایت می کند و همین ارادت است که حضرت امیر المومنین(ع) در رویای صادقانه مرجع عالیقدر جهان اسلام، حضرت آیت الله مرعشی نجفی، مهر تایید بر اشعار وی می زند.

 

پورمحمدی همچنین شهریار را چهره ادبی حوزه انقلاب و دفاع از ارزش های دفاع مقدس عنوان کرد و اظهار داشت: پس از انقلاب اسلامی ایران، استاد شهریار در طی 9 سال عمر پر برکت خود، بیش از 50 عنوان شعر در خصوص انقلاب سروده است؛ وی شاعری بود که از همان اول در کنار انقلاب بود.

 

رییس دانشگاه تبریز افزود: استاد شهریار شاعری صلح طلب و مصلحی جهانی است که ندای فطرت پاک وی در اشعاری مانند نامه به انیشتین، مومیائی، زفاف شاعر و با موضوعیت صلح و انسان دوستی تبلور یافته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار