کد خبر:۴۴۲۸۳۶
حسینی صدر در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

آب دریاچه ارومیه را از گرجستان تامین خواهیم کرد

سخنگوی فراکسیون محیط زیست گفت: مدیریت بحران کشور با کمبود وسایل مواجه است به گونه‌ای که اگر زلزله‌ای در تهران رخ دهد دولت نمی‌تواند خسارات ناشی از زلزله را سریعا جبران کند.

موید حسینی صدر، سخنگوی فراکسیون محیط زیست مجلس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در خصوص وضعیت مدیریت بحران در کشور با بیان این مطلب برای ارزیابی مدیریت بحران باید مدیریت ها را به حوزه های مختلف از جمله شهری و روستایی تعریف کرد و حتی این مدیریت در بخش های مختلف نیز مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت که آتش سوزی جنگل ها، سیلاب ها و خشک شدن آب ها از مواردی است که باید به آن توجه کرد گفت: امروز مدیریت بحران کشور با کمبود وسایل مواجه است به گونه ای که اگر در مکانی سیلی به وقوع بپیوندد اعضای مدیریت بحران نیازمند سه هلی کوپتر هستند و حتی نیاز ماشین آلات لازم جهت آبروبی و خاکروبی دارند که متاسفانه امکانات کشور در جهت بحران های موجود کم است به گونه ای که اگر در تهران زلزله ای به وقوع بپیوندد دولت قادر نخواهد بود تا پاسخگوی خسارات احتمالی باشد.

 

وی در ادامه گفت: در کشور ما با توجه به حوادث طبیعی که رخ می دهد لازم است هر خانواده یک چادر در اختیار داشته باشند مثلا فرض کنیم در تهران زلزله ای به وقوع بپیوندد خانه ای وجود نخواهد داشت تا افراد در آن اسکان پیدا کنند لذا هر خانواده نیاز است که یک چادر برای اسکان موقت خود داشته باشد بنابراین برای مدیریت بحران لازم است چاره جویی های اساسی صورت گیرد.

 

حسینی صدر در ادامه در رابطه با اینکه آیا مدیریت بحران نباید مجهز به تمامی وسایلی باشد که مورد نیاز برطرف کردن مشکلات مردم در زمان بحران است گفت: مشکل مدیریت بحران این است که یک معاونت این مدیریت در وزارت کشور و بخش دیگر در استانداری و بخش دیگر در شهرداری ها واقع شده است اما در کشورهای دیگر و همجوار ایران همچون ترکیه 5، 6 مجموعه ای که به مدیریت بحران مربوط می شود در یک جا متمرکز شده است اما در ایران مدیریت واحد وجود ندارد و هر ارگان و نهاد و سازمانی در زمان بحران کار خود را انجام می دهد و این عدم مدیریت واحد مدیریت بحران باعث تضعیف این مدیریت شده است.

 

نماینده مردم خوی و چای کاره در خانه ملت در ادامه تصریح کرد: کمک رسانی به مردم باید در یک جا متمرکز شود و این کار امروز در کشور ما انجام نمی شود و دولت ضرورت دارد که متمرکز شدن نهادها و ارگان هایی که به مدیریت بحران مربوط می شوند را در برنامه ششم توسعه مدنظر قرار دهد تا این مدیریت در یک نهاد متمرکز شود و این ایده بسیار خوبی است که به دولت از سوی مجلس می شود و معتقدم که دولت جهت تدوین برنامه ششم در خصوص مدیریت بحران از کارشناسان مجرب بهره مند شود.

 

حسینی صدر در ادامه در خصوص وضعیت دریاچه ارومیه نیز گفت: قرار است که آب مورد نیاز دریاچه ارومیه از گرجستان تامین شود و این تصمیم در زمانی که هیئت پارلمانی به گرجستان داشته رئیس پارلمان گرجستان این پیشنهاد را ارائه کرده است و حتی وزیر نیرو و معاون نخست وزیر گرجستان این موضوع را مکتوب به ما ارائه کردند و این موضوع را ما در ایران به جد پیگیری می کنیم حتی زمانی که رئیس مجلس گرجستان به ایران سفر داشت این موضوع نیز بار دیگر به رئیس مجلس ایران تاکید شد.

 

وی افزود: به نظر من انتقال آب از گرجستان به دریاچه ارومیه شدنی است و از آنجایی که ایران امروز با بحران آب مواجه است این اقدام، اقدام مناسبی به نظر می آید.

 

وی در خصوص اینکه نظر رئیس مجلس در این زمینه چه بود نیز گفت: رئیس مجلس نیز نظرش بر این است که با دعوت هیئت های گرجی به ایران و یا سفر هیئت های ایرانی به گرجستان این موضوع را حل و راهکار عملی آن را پیدا کرد.

 

حسینی صدر در خاتمه بیان داشت: وضعیت دریاچه ارومیه امروز به مرحله خطرناک رسیده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
محمد وحید
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۳
در کوتاه مدت ممکن است طرح جذابی به نظر بیاید اما در بلند مدت ممکن است با تغییر ریزموجودات آبی تغییرات عمیق زیست محیطی اتفاق بیفتد که قابل جبران نیست
در نادانی بشر همین بس که ضایعات حاصل از دخالت بیجا و بی اندازه به سبب حس مالکت طبیعت به جای همزیستی با طبیعت را می خواهد با دخالت دیگری از همان جنس حل کند.
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار