آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۵۱۳۲

مذاکره کری و لاوروف

وزراء امور خارجه روسیه و آمریکا در دیدار امروز خود پیرامون راه های حل بحران در سوریه و مقابله با تروریست های داعش به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از ریانووستی، «سرگئی لاوروف» و «جان کری» وزیران امور خارجه روسیه و آمریکا در دیدار امروز خود درباره تلاش های در جریان برای مبارزه با گروه تروریستی داعش در سوریه و راه های حل بحران در این کشور به گفتگو پرداختند.

 

لاوروف در این دیدار گفت: مسکو و واشنگتن متمایل به همکاری با هدف حل بحران در سوریه هستند.

 

وی ادامه داد: ما با کمک دفاتر دیپلماتیک خود تمایل به همکاری با یکدیگر داریم. به عقیده من هرچه این مسائل بیشتر به صورت منظم و در سطوح عالی مورد بحث و بررسی قرار گیرند، آسان تر می توانیم مشکلات دشوار آن را حل و فصل نماییم.

 

وی در ادامه از ابراز امیدواری دو طرف برای دیدار فردای رؤسای جمهور روسیه و آمریکا خبر داد و افزود: من و کری از ملاقات فردای دو رئیس جمهور انتظارات زیادی داریم. من امیدوارم که این دیدار محقق و برای حرکت به سوی جلو تلاش های کافی در آن انجام شود.

 

کری نیز در این دیدار با ابراز تردید درباره میزان هماهنگی تلاش ها در مبارزه با تروریست های داعش گفت: هر تلاشی در این زمینه باید با هماهنگی انجام شود، اما این امر در حال حاضر عملی نشده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار