به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یزد، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه علم و هنر یزد در راستای اهمیت فضای مجازی و تاکید مقام مقام معظم رهبری در خصوص شورای عالی فضای مجازی و فعال تر شدن آن بیانیه ای را صادر کرد که متن آن به شرح زیر است:
زندگی کردن در فضای مجازی از اقتضائات تمدنی دنیای مدرن است و گسترش روز افزون بهره برداری از فضای مجازی در حال شکل دهی مدل جدیدی از نحوه زیستن برای جامعه است و با وجود تلاش های فراوان غرب در جای دادن فضای مجازی در زندگی مسلمانان و خصوصا ایرانیان نیازمند تدبیر و بصیرت زیادی در این وادی هستیم.
مگر نه این است که گردانندگان اتاق فکر غرب ادعا دارند که اینترنت و فضای مجازی بسیار مفید است، اما جای تامل دارد کسانی که ما را حتی در دارو و تجهیزات پزشکی تحریم کرده اند، چرا در این مورد که به تعبیر خودشان پیشرفته و سودمند است، تحریم نمی کنند و علاوه برآن کمک هم به ترویج آن می کنند.
تصمیم قاطعانه و به هنگام رهبر حکیم و فرزانه انقلاب حضرت امام خامنه ای مبنی بر تشکیل شورای عالی فضای مجازی و نصب یکایک اعضای حقیقی و حقوقی آن و فرمان رهبر انقلاب در تاسیس سازمان ملی فضای مجازی کشور، همچنین اخبار حاکی از دغدغه ها و تاکیدات ایشان در موضوع فضای مجازی خود گویای اهمیت و اولویت بی قید و شرط این موضوع و این شورا و سازمان است.
انتظار از دولت یازدهم که با سخن عقلانیت و منطق و با شعار تدبیر به میدان آمده این است که در مورد فضای مجازی که یکی از اصلی ترین مولفه های هویتی تمدن مدرن می باشد اقدامی راه بردی و عملیاتی با محوریت شورای عالی فضای مجازی داشته باشد.
اینکه ما نمی توانیم در برابر تکنولوژی مقاومت کنیم و مانع نفوذ آن شویم شاید موضوع پذیرفتنی باشد، اما این پذیرفتنی نیست که ما بدون نگاه کلان به موضوع تکنولوژی و در راستای آن فضای مجازی اقدام به گسترش این موجود افسار گسیخته کنیم که انتظار می رود دولت در مورد این موضوع که یکی از حداقل ترین کارهای آن پالایش فضای مجازی است برنامه ای ارائه دهد.
چند نکته مهم باعث ایجاد ابهاماتی در ذهن دانشجویان دغدغه مند شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه علم و هنر یزد شده است:
- امر رایجی که در برخی کشورها وجود دارد، ایجاد شبکه داخلی فضای مجازی برای مردم آن کشوراست که با توجه به اهتمام رهبری نسبت به این امر لازم است در داخل کشور محیطی امن بر اساس نوع نگاه ایرانی -اسلامی و متناسب با ذائقه وفرهنگ خودمان با استفاده از فواید فضای مجازی به وجود آورد که این اقدام استقلال در حوزه فرهنگ رسانه ای را به وجود آورده وبه میزان زیادی از آسیب های وابستگی رسانه ای موجود رها خواهیم شد این امر از نظر اقتصادی به لحاظ ایجاد مشاغل جدید و از نظر امنیتی و امکان نفوذ و سرقت اطلاعاتی از افراد و دست آورد های کشور بسیار به صرفه است.
- انتظار می رود وزارت ارتباطات اقدامات عجولانه ای که نمونه های آن توسعه نسل سوم و چهارم تلفن همراه، طرح اینترنت پرسرعت روستایی، طرح اینترنت وای فای بدون در نظر گرفتن پیوست فرهنگی آن وعدم ارائه نقشه کلی ازاین حرکت که بر عهده شورای عالی فضای مجازی است را انجام ندهد .
- یکی از نشانه های جدی اهتمام دولت به بحث فضای مجازی در کیفیت برگزاری جلسات این شورا است، زیرا اولین اقدام در مواجهه با یک پدیده داشتن یک نقشه راه و چارچوب های کلی حرکت است و در ساختار نظام مقدس جمهوری اسلامی این حرکت به عهده شورای عالی فضای مجازی است و انتظار از دولت محترم این است که به کیفیت برگزاری جلسات این شورا توجه بیشتری داشته باشد.
انتظار دانشجویان انقلابی شورای تبیین مواضع دانشگاه علم وهنر از مجلس شورای اسلامی هم این است که با تمهیدات لازم و قانون گزاری مناسب به محور واقع شدن این شورا کمک کند ودر راستای آن وزارت ارتباطات هم خود را موظف به عملیاتی کردن راهبرد های مصوب شورا بداند .
در پایان ما افسران جوان جنگ نرم در دانشگاه علم وهنر یزد آمادگی خود را برای جنگیدن و حفظ جبهه ها و سنگر های خود در فضای مجازی اعلام می کنیم وتا آخرین نفس پای آرمان های رهبرمان که یکی از مهمترین آنها فضای مجازی است ایستادگی می کنیم.