آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۶۱۶۹
کاخ سفید:

قانون پیشنهادی مجلس، از اجرای برجام جلوگیری می‌کند

دفتر اجرایی رئیس‌جمهور آمریکا با انتشار بیانیه‌ای، از مخالفت شدید اوباما با پیش‌نویس قانون جدید کنگره برای مصادر اموال بلوکه شده ایران خبر داد و تصویب آن را موجب عدم اجرایی شدن برجام دانست.

به گزارش گروه بین‌الملل «خبرگزاری دانشجو»، دفتر اجرایی رئیس‌جمهور آمریکا از عزم جدی اوباما برای وتو کردن هرگونه مصوبه کنگره که موجب جلوگیری از اجرای توافق هسته‌ای شود، خبر داد

 

نمایندگان جمهوری‌خواه کنگره آمریکا در تازه‌ترین اقدام برای کارشکنی در اجرای «برجام» روز سه‌شنبه اعلام کردند در حال معرفی طرحی هستند که خواستار پرداخت غرامت به دسته‌ای از شهروندان آمریکا از محل دارایی‌های مسدود شده ایران در آمریکا است.

 

این طرح دولت آمریکا را موظف می‌کند قبل از هر گونه اقدام برای آزادسازی دارایی‌های مسدود شده ایران طبق تعهداتش در «برجام»، ابتدا به شهروندانی که مطابق ادعاها، «قربانیان تروریسم ایران» خوانده شده‌اند، غرامت پرداخت کند.

 

دفتر اوباما امروز در واکنش به معرفی این طرح به کمیسیون مربوطه، بیانیه‌ای منتشر کرد و اعلام کرد که دولت آمریکا با این پیش‌نویس که «ایالات‌متحده را از اجرای تعهدات تحریم‌کاهانه خود بازمی‌دارد، به شدت مخالف است

 

در این بیانیه، هرگونه اقدامی در راستای جلوگیری از اجرای توافق هسته‌ای «بر ضد منافع امنیت ملی آمریکا» ارزیابی شده و نتیجه عملی آن هم، از بین رفتن شاکله دیپلماتیک موجود دانسته شده؛ شاکله‌ای که توانست «با روشی صلح‌طلبانه و قابل راستی‌آزمایی» از دسترسی ایران به بمب اتم جلوگیری کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۷
به اوباما بگید که نگران نباشه( که نیست!) چون ظرفیت روحانی و ظریف خیلی بیشتر از اینهاست و اگه ایستادگی و صلابت رهبر عزیزتر از جانمان نبود، می تونستن کل پیچ و مهره های هسته ای( چه صنعتی و چه نمایشی) را شبیه سال 82 -البته با کمی خاطر جمعی بیشتر- باز کنند و ببرند؛ حالا که تا این حد رو نمی تونن لااقل به مصادره ها دلخوش باشن و زیاد خودشونو ناراحت نکنن. حتی اگه خواستن ظریف می تونه براشون زانو هم بزنه!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار