به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ویدا آزاد در نشست خبری با موضوع ساماندهی شیوه نظارت بر آرایشگاه های زنانه گفت: با توجه به افزایش مصرف لوازم آرایشی در ایران و همچنین افزایش تخلفات آرایشگاه های زنانه طرحی پژوهشی را آغاز کردیم.
وی گفت: سازمان تعزیرات در بحث مبارزه با قاچاق کالا و ارز با دو رویکرد پیشگیری و کنترل در موضوع واردات قاچاق لوازم آرایش، توجه ویژه دارد .
آزاد با اشاره به اینکه مقابله با این موضوع نیازمند تعامل همه دستگاه های مختلف است، افزود: در این خصوص آرایشگاه های زنانه به کانون تبلیغ لوازم آرایشی تبدیل شده به همین سبب سازمان تعزیرات در این موضوع ورود پیدا کرده است.
وی افزود: طبق آمار در سال 93 یک هزار و 329 پرونده جهت رسیدگی به سازمان تعزیرات حکومتی در بخش تخلفات صنف آرایشگاه های زنانه ارسال شد؛ این در حالی است که در 6 ماه نخست سال جاری دو هزار و 461 پرونده جهت رسیدگی به این سازمان ارسال شده است که این ارقام حاکی از رشد حدود 2 برابری پرونده ها در این زمینه دارد.
وی گفت : ایران جزو ده کشور نخست استفاده کننده لوازم آرایشی است و پس از عربستان دومین کشور در خاورمیانه محسوب می شود.
مشاور امور بانوان سازمان تعزیرات افزود: لوازم آرایشی در جهان سالانه ده میلیارد دلار به مصرف می رسد که یک دهم این مصرف در ایران است که رقمی معادل یک میلیارد دلار می شود.
آزاد گفت: بیش از 80 درصد لوازم آرایشی موجود در بازار، خارجی و بقیه محصولات داخلی است و بی اعتمادی مصرف کنندگان به محصولات تولید داخل موجب گرایش بیشتر زنان به لوازم آرایشی خارجی شده است.
وی افزود: محصولات خارجی موجود در بازار مرغوب نیست و اکثراً قاچاق و تاریخ مصرف گذشته است و با جعل برندهای معروف، بیشتر این محصولات در کشورهایی مانند چین و تایلند تولید می شود که درخواست ما از بانوان این است که به لوازم آرایشی خارجی اعتماد نکنند.