به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، وزرای کشور و دادگستری کشورهای عضو اتحادیه اروپا در نشست روز پنج شنبه (امروز) در لوگزامبورگ تصمیم گرفتند بازگرداندن مهاجران خارجی را تسریع بخشند.
به نوشته خبرگزاری فرانسه، در راستای تحت کنترل درآوردن بحران مهاجران و پیش از گفتوگوهای کلیدی با مقامات بالکان و همسایگان سوریه، وزرای کشورهای عضو اتحادیه اروپا امروز از تصمیم این کشور برای تسریع در دپورت مهاجران خبر دادند.
در نشست روز پنجشنبه، وزرای کشور و دادگستری کشورهای عضو اتحادیه اروپا با رویکردی سرسختانهتر نسبت به شدیدترین بحران مهاجران در اروپا بعداز جنگ جهانی دوم، برنامهای را در دستور کار قرار دادند که بر اساس آن مهاجران اقتصادی به کشورهای مبدأشان بازگردانده خواهند شد.
خانم «ترزا می» وزیر کشور انگلیس در آستانه آغاز جلسه امروز گفت باید با پناهجویانی که از سیستم پناهندگی اروپا سوء استفاده میکنند مقابله شود. پیش از این نیز دولت انگلیس اعلام کرده بود باید مهاجران اقتصادی به قاره اروپا، به کشورهای مبدأشان بازگردانده شوند.
وزرای 28 کشور عضو اتحادیه اروپا امروز درباره افزایش توانایی اعضا برای تسریع بازگردانی داوطلبانه و بالاجبار مهاجرانی گفتوگو که موفق به کسب پناهندگی در اروپا نیستند.
روزنامه انگلیسی تایمز روز گذشته در گزارشی اختصاصی نوشت به اسناد سری دست یافته است که بر اساس آن معلوم شد اتحادیه اروپا در طول هفتههای آتی برنامه دارد 400 هزار پناهجو را که موفق به دریافت پناهندگی نشدهاند، به کشورهایشان بازپس میفرستد.
بر اساس این اسناد معلوم میشود طرح کشورهای عضو اتحادیه اروپا منجر به این شده است که هزاران پناهجو در زندانهای کشورهای اروپایی حبس باشند تا در صورت احتمال رد درخواست پناهندگی و بازگردانی آنان، پیشاپیش از ناپدید شدنشان جلوگیری شود.
از ابتدای سال جاری میلادی تا کنون بیش از 600 هزار پناهجوی غیرقانونی از سوریه و دیگر کشورهای وارد اروپا شدند که تا کنون 3 هزار نفر در سفر پر مخاطره از دریای مدیترانه، کشته شدند.