کد خبر:۴۴۸۵۸۶
رئیس دانشگاه اراک در همایش ملی بزرگداشت دکتر عبدالکریم قریب:

دکتر عبدالکریم قریب تا آخرین لحظه عمر خود در فکر توسعه و پیشرفت دانشگاه اراک بود

رئیس دانشگاه اراک در همایش ملی بزرگداشت دکتر عبدالکریم قریب یکی از مؤسسین این دانشگاه گفت: دکتر عبدالکریم قریب تا آخرین لحظه عمر خود در فکر توسعه و پیشرفت دانشگاه اراک بود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اراک، سعید حمیدی رئیس دانشگاه اراک در همایش ملی بزرگداشت دکتر عبدالکریم قریب بنیانگذار دانشگاه اراک و پدر علم زمین‌شناسی که امروز با حضور مسئولین عالی استان و خانواده دکتر قریب در ۴۵مین سالگرد تأسیس این دانشگاه برگزار شد، گفت: یک چهارم از فرهیختگان کشور از استان مرکزی برخاسته‌ اند.

 

سعید حمیدی در ادامه افزود: دکتر قریب یکی از این فرهیختگان است که در سال ۱۳۵۰ به همراه عده ای از اساتید دیگر دانشگاه اراک را تأسیس کرد. این بزرگان راهی را در زندگی خود انتخاب کردند که نام نیک آنها سالیان سال در کشور ماندگار خواهد شد. استاد قریب تا آخرین لحظه عمر خود در فکر توسعه و پیشرفت دانشگاه بود. از این رو برای گرامیداشت یاد و ادامه راه وی ساختمان مرکزی دانشگاه به نام وی نامگذاری خواهد شد و خیابان مجاور دانشگاه نیز به این عنوان نامگذاری شده است.   

 

حمیدی اضافه کرد:‌ در حال حاضر ۷۵۰۰ دانشجو در تمامی مقاطع به ویژه مقاطع ارشد و دکتری در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند، همچنین ۲۳۰ عضو هیئت علمی به صورت تمام وقت به امر تدریس مشغول هستند.

 

رئیس این دانشگاه گفت:‌ دانشگاه اراک در بخش صنعت بسیار تأثیرگذار بوده و پتانسیل رفع مشکلات استان را دارد. امید است ارتباط صنعت و بخش کشاورزی با این دانشگاه از طریق مراکز رشد فناوری‌های نوین و تأسیس شرکت‌های دانش‌بنیان روز به روز بهتر شود.

 

حمیدی با اشاره به اینکه بنیاد مردمی حامی توسعه دانشگاه چندی است که در این دانشگاه شکل گرفته و دارای هیئت مؤسس است، افزود: در دنیا حدود ۲۰ الی ۲۵درصد از اعتبارات مراکز علمی مهم دنیا از طریق مردم تأمین می‌شود. این افراد در توسعه دانشگاه و همچنین در بورسیه کردن دانشجویان  مستعد کمک‌کننده هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار