به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی اصغر احمدی مدیرکل مدیریت بحران مازندران گفت: براساس این گزارش به این واحدهای مسکونی بین 30 تا 100 درصد خسارت وارد شد که باید هر چه سریعتر با مدیریت مناسب سقف این واحدهای مسکونی پوشانده شود.
وی اضافه کرد: بیشترین خسارت های ناشی از توفان به سقف واحدهای مسکونی روستاییان در شهرستان های ساری، نکاء، جویبار و سیمرغ بوده که احتمال افزوده شدن برخی دیگر از شهرستان ها نیز وجود دارد.
مدیرکل مدیریت بحران مازندران افزود: کارشناسان فنی فرمانداری ها، بخشداری ها و دهیاری های مازندران سرگرم بررسی میزان خسارت وارده به روستاهای این استان ناشی ازسیل وتوفان هستند.
احمدی ابراز امیدواری کرد تا پیش از ظهر امروز گزارش نهایی خسارت های ناشی از سیل و توفان اواخر هفته گذشته در مازندران با برآورد ریالی تهیه و در اختیار مدیریت ارشد استان قرار گیرد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مازندران نیز گفت: در دو روزگذشته به سه هزارو 77خانوار آسیب دیده از سیلاب و توفان خدمات مختلف ارایه شده است.
به گزارش روز شنبه روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان مازندران مهدی ولی پور افزود: در پی بارش باران همراه با توفان شدید در شهرستان های ساری،نکا،بابل،آمل،بهشهر،جویبار،بابلسر و قائمشهر تیم های امدادو نجات جمعیت بلافاصله با تجهیزات کامل به مناطق آسیب دیده اعزام شدند.
وی افزود: بیش از هفت هزارو 309کیلو گرم نایلون برای پوشش سقف منازل و اماکن تجاری مردم برای جلوگیری از ورودآب باران توزیع شد.
وی همچنین تخلیه آب از منازل و اماکن تجاری شهروندان با استفاده از 12دستگاه موتورپمپ لجن کش از دیگر اقدامات انجام شده جمعیت عنوان کرد.
ویل پور بیان داشت: در این عملیات 28تیم مجهز امدادی با بکارگیری پنج دستگاه آمبولانس و 23دستگاه خودروی پشتیبانی مشارکت داشتند.
بر اساس گزارش هواشناسی مازندران ،بارش شدید باران و توفان پنج شنبه شب حدود 110 کیلومتر سرعت داشته که باعث خسارت به سقف ساختمان های مسکونی استان شده است.
در اواخر شهریورماه سالجاری نیز سیل حدود یکهزار و 500 میلیارد ریال به تاسیسات زیربنایی و کشاورزی مازندران خسارت وارد کرد.