کد خبر:۴۴۸۹۰۸
مهرمحمدی در دانشگاه فرهنگیان مشهد مطرح کرد:

پیامبران شایسته‌ترین مربیان تعلیم و تربیت/ تلاش دانشگاه فرهنگیان برای تحقق سند تحول در آموزش و پرورش

سرپرست دانشگاه فرهنگیان کشور با اشاره به سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش گفت: مبانی این سند در اختیار ما می‌باشد و ما برای تحقق آن تلاش می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، مهرمحمدی امروز در همایش تعلیم و تربیت در فرهنگ رضوی در دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی مشهد با یادآوری این مطلب که اهل بیت(ع) دارای کرامت هستند و هیچ کس از در خانه آنان دست خالی برنمی‌گردد، در خصوص تعلیم و تربیت گفت: این مهم، صنعت نیست. تربیت مقوله‌ای پیچیده و قابل تحلیل به تکنولوژی نیست چون موضوع آن پر رمز و راز است.

 

وی ضمن اشاره به این مطلب که تربیت، رفتار مهندسی و اصیل است، افزود: انسان که موضوع تربیت است موجودی کنش‌ور هوشمند است که شاید این کنش ‌وری مصداق خلق احسن باشد و اینکه انسان از قوام خاص نسبت به موجودات دیگر برخوردار است.

 

سرپرست دانشگاه فرهنگیان کشور با تاکید بر اینکه مربیان تربیت باید منطقی و در شرایط برتر به زوایای وجود انسان و ظرفیت‌های تعالی بخش او در مسیر تعلیم و تربیت واقف باشند، گفت: مربیان در مرحله بالاتری از وجود انسان قرار دارند، یعنی ظرفیت‌های بالقوه انسان را به طور کامل می‌شناسند.

 

مهرمحمدی افزود: مربیان تربیت به حقیقت ظرفیت‌های فاخر انسانی شهادت می‌دهند و پیامبران شایسته‌ترین مربیان می‌باشند که به این مرتبه دست یافتند و باید آنان را در مسیر کمال انسانی خود الگو قرار دهیم.

 

وی بیان داشت: نسبت ما با اهل بیت(ع) محبت صرف نیست. اگر جامعه دین باور در ظرفیت فردی و اجتماعی، خود را از آثار فهمی و هدایت گری‌های برگرفته از اهل بیت(ع) محروم کند یک مزیت فرهنگی بزرگ را از خودش دریغ کرده‌ که باید منتظر آثار مخرب تر آن در پیشرفت و توسعه باشیم.

 

رئیس دانشگاه فرهنگیان گفت: کیفیت زیست فردی را انسان باید از آثار فهمی و هدایت‌گری‌های عملی برگرفته از منابع حکمت استخراج کند و ما در دانشگاه فرهنگیان تلاش داریم این نگاه را عملی کنیم.

 

وی با اشاره به سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: مبانی این سند در اختیار ما می‌باشد و ما برای تحقق آن تلاش می‌کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار