به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، مهرمحمدی امروز در همایش تعلیم و تربیت در فرهنگ رضوی در دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی مشهد با یادآوری این مطلب که اهل بیت(ع) دارای کرامت هستند و هیچ کس از در خانه آنان دست خالی برنمیگردد، در خصوص تعلیم و تربیت گفت: این مهم، صنعت نیست. تربیت مقولهای پیچیده و قابل تحلیل به تکنولوژی نیست چون موضوع آن پر رمز و راز است.
وی ضمن اشاره به این مطلب که تربیت، رفتار مهندسی و اصیل است، افزود: انسان که موضوع تربیت است موجودی کنشور هوشمند است که شاید این کنش وری مصداق خلق احسن باشد و اینکه انسان از قوام خاص نسبت به موجودات دیگر برخوردار است.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان کشور با تاکید بر اینکه مربیان تربیت باید منطقی و در شرایط برتر به زوایای وجود انسان و ظرفیتهای تعالی بخش او در مسیر تعلیم و تربیت واقف باشند، گفت: مربیان در مرحله بالاتری از وجود انسان قرار دارند، یعنی ظرفیتهای بالقوه انسان را به طور کامل میشناسند.
مهرمحمدی افزود: مربیان تربیت به حقیقت ظرفیتهای فاخر انسانی شهادت میدهند و پیامبران شایستهترین مربیان میباشند که به این مرتبه دست یافتند و باید آنان را در مسیر کمال انسانی خود الگو قرار دهیم.
وی بیان داشت: نسبت ما با اهل بیت(ع) محبت صرف نیست. اگر جامعه دین باور در ظرفیت فردی و اجتماعی، خود را از آثار فهمی و هدایت گریهای برگرفته از اهل بیت(ع) محروم کند یک مزیت فرهنگی بزرگ را از خودش دریغ کرده که باید منتظر آثار مخرب تر آن در پیشرفت و توسعه باشیم.
رئیس دانشگاه فرهنگیان گفت: کیفیت زیست فردی را انسان باید از آثار فهمی و هدایتگریهای عملی برگرفته از منابع حکمت استخراج کند و ما در دانشگاه فرهنگیان تلاش داریم این نگاه را عملی کنیم.
وی با اشاره به سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: مبانی این سند در اختیار ما میباشد و ما برای تحقق آن تلاش میکنیم.