سیدضیا هاشمی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد در حاشیه «هشتمین جشنواره ملی حرکت» در دانشگاه فردوسی مشهد، در رابطه با میزان حمایت معاونت فرهنگی- اجتماعی وزارت علوم از پایان نامهها و پژوهشهایی که در راستای اهداف این معانت تولید میشوند، گفت: معتقدیم فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی باید مبتنی بر نگاه علمی و پژوهشی باشد.
وی ادامه داد: در مجموعه معاونت فرهنگی دو بخش دفتر مطالعات و پژوهشکده مطالعات فرهنگی، متولی مطالعات فرهنگی هستند که بخشی از نیازهای فرهنگی و علمی کشور را مورد بررسی قرار میدهند.
معاون فرهنگی- اجتماعی وزارت علوم بیان داشت: یکی از روشهایی که هر دو بخش دارند، این است که پایان نامههای دانشجویی که مرتبط با نیازهای ماست را شناسایی کنند و چنانچه از شاخصها و استاندارهای لازم برخوردار بود، مورد حمایت قرار دهند.
هاشمی با اشاره به اینکه بخشی از حرکتهای علمی توسط دانشگاه و از طریق دانشجویان انجام میشود، خاطرنشان کرد: اولویتهای فرهنگی توسط مسئولان وزارت علوم مشخص شده و چنانچه پایان نامه و پژوهشی از استانداردهای لازم برخوردار بود، مورد حمایت مادی و معنوی وزارت علوم قرار میگیرد.
وی در پایان در رابطه با جدا شدن بودجه معاونتهای فرهنگی از بودجههای رفاهی نیز بیان کرد: ما به دنبال این جدا سازی هستیم و امید است بتوانیم در سال آینده این مهم را اجرا کنیم.