کد خبر:۴۴۲۱۷۶
معاون پژوهشی دانشگاه یزد:

پایان‌نامه‌ها باید براساس اولویت‌های استانی و کشوری باشد

معاون پژوهشی دانشگاه یزد با اشاره به اولویت‌های مشخص شده در خصوص پژوهانه گفت: پایان‌نامه‌ها باید براساس اولویت‌های استانی و کشوری باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یزد، سید محمد تقی المدرسی، معاون پژوهشی دانشگاه یزد در نشست بررسی همکاری وزارت نفت و دانشگاه یزد، در دانشگاه یزدگفت: یکی از لازمه‌های فعالیت و همکاری وزارت نفت و دانشگاه یزد تطبیق شرایط وزارت نفت و نیروهای متخصص است.

 

وی با اشاره به گلایه برخی از دانشکده‌های دانشگاه یزد در خصوص اولویت‌های دانشگاه افزود: اولویت‌بندی‌ها نه تنها در سطح دانشگاه بلکه در سطح استان مد نظر قرار گرفته است و هنگامی که اولویت‌بندی می‌شود منظور این نیست که رشته‌هایی تعطیل شود و یا مورد کم توجهی قرار گیرند بلکه منظور این است که توسعه رشته‌ها و فعالیت‌های پژوهشی با نگرش به منابع موجود در استان باشد.

 

معاون پژوهشی دانشگاه یزد خاطرنشان کرد: ضمن اینکه دید دانشگاه در زمینه علم باید ملی و جهانی باشد باید در موضوع‌هایی که زمینه کار و توسعه در آن‌ها در استان بیشتر فراهم است کار کنیم.

 

المدرسی خاطرنشان کرد: ارزش این اولویت‌بندی در این است که فعالیت‌های استان جهت‌دهی می‌شود و بالطبع موضوعات پایان نامه‌ها و رساله‌های دانشجویان کار‌شناسی ارشد و دکترای دانشجویان تحت راهنمایی خود را به آن سمت سوق می‌دهد.

 

وی با تاکید بر اینکه پایان‌نامه‌های کار‌شناسی ارشد و دکترا باید جهت‌دار شود تا تحولی در پیشرفت دانشگاه ایجاد شود، افزود: در این راستا معاونت پژوهشی برای انجام رساله‌های دانشجویان کار‌شناسی ارشد و دکترا حمایت مالی در قالب پژوهانه دانشجویی را اجرایی نموده است.

 

معاون پژوهشی دانشگاه یزد گفت: درحال حاضر به تمام دانشجویان ارشد و دکترا این پژوهانه تعلق می‌گیرد اما سیاست این است که از این به بعد پژوهانه به پایان‌نامه‌هایی داده می‌شود که هدفمند تعریف شده باشند و استاد تعریف کننده موضوع پایان نامه دورنمایی کاریردی و منتج به دستاوردی معین داشته باشد و به طور کلی پشتیبانی حوزه معاونت پژوهشی متمرکز به کارهایی است که جهت‌دار باشد و یک هدفی را دنبال کند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار