کد خبر:۴۴۵۸۲۹
کارشناس دفتر نهاد رهبری دانشگاه یزد:

جدایی از اهل بیت (ع)، عاملی مهم در جهت تفرقه بین مسلمانان است

کارشناس دفتر نهاد رهبری دانشگاه یزد با اشاره به اسلام ناب و اهمیت ولایت در جامعه گفت: جدایی از اهل بیت (ع)، عاملی مهم در جهت تفرقه بین مسلمانان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یزد، حجت الاسلام نصراللهی، معاون دفتر نهاد رهبری در دانشگاه یزد عصر روز گذشته در نشست مسئولان تشکل های دانشجویی دانشگاه یزد در سالن نظارت و ارزیابی دانشگاه یزد گفت: اسلام ناب همیشه در خصوص وحدت بین مسلمانان تاکید دارد و در صورتی که اهل بیت(ع) از زندگی ما دور شود حتما از اصول نیز دور خواهیم شد.

 

وی افزود: امروز وهابیت و اقشار دیگر به دلیل دور بودن از زندگانی اهل بیت(ع) باعث تفرقه بین مسلمانان شده است و این دو دستگی ها به دلیل دوری از راه اهل بیت (ع) است.

 

کارشناس دفتر نهاد رهبری دانشگاه یزد خاطرنشان کرد: آشنایی با آل بیت پیامبری، آشنایی با معارف دینی و الهی است و در نتیجه جبران کننده خسارات دنیایی و آخروی  است.

 

حجت الاسلام نصراللهی تصریح کرد: خداوند گذشت از بندگان و بخشوده شدن آنان را در گرو رضایت اهل بیت پیامبر خویش قرار داده است بدین معنا که اگر این خاندان از کسی رضایت داشته باشند خداوند هم از او راضی خواهد بود.

 

وی ادامه داد: زیارت جامعه کبیره که از حضرت امام هادی (ع) نقل و روایت شده است، بی تردید یکی از زیارات مأثور و مهمی است که دارای سندی معتبر و علاوه بر آن مضامینی ارزشمند و عرفانی و عمیق در باب معرفت و شناخت جایگاه ائمه معصومین و اهل بیت پیامبر (ع) است.

 

کارشناس دفتر نهاد رهبری دانشگاه یزد تصریح کرد: در این زیارتنامه به بهترین شکل اوصاف و ویژگی‌های امام معصوم و مفترض الطاعه تبیین شده است و این زیارتنامه را می‌توان منشور امام شناسی نامید؛ به طوری که در کلام برخی بزرگان زیارت جامعه، منشور بلند امامت و هدایت نام گرفته که سیل گونه از کوهسار وجود امام علی بن محمد النقی (ع) سرازیر شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار