کد خبر:۴۶۹۴۴۳
معاون پژوهشی دانشگاه یزد؛
انتخاب پژوهشگران برتر نیازمند معرفی معیار بر اساس نیاز هر استان است
معاون پژوهشی دانشگاه یزد با اشاره به اهمیت توجه پژوهشگران به نیازهای هر استان گفت: انتخاب پژوهشگران برتر نیازمند معرفی معیار بر اساس نیاز هر استان است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یزد، المدرسی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه یزد امروزدر مراسم تجلیل از پژوهش گران برتر استان یزد گفت: در حوزه علم و پژوهش معیارهای متفاوتی است که از لحاظ تولید علمی و مقاله خوشبختانه کشور ما در سال گذشته افزایش داشته است.
وی افزود: شتاب علمی کشور ما نیز در وضعیت نرمال است و در زمینه پژوهش و فناوری محتاج این هستیم که در معیارهای مختلف توجه داشته باشیم و در دانشگاه ها نیز معیارهای مختلف باید داشته باشد که به عنوان نمونه باید در استان یزد نیز باید براساس اولویت های استان پژوهشگران را انتخاب کنیم.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه یزد خاطرنشان کرد: ما در دانشگاه یزد تلاش کردیم که حدود شش محور خاص را تعیین کنیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰