به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد؛ المدرسی، معاون پژوهشی دانشگاه یزد روز گذشته در مراسم افتتاح آزمایشگاه عایق و فشار قوی دانشگاه یزد با حضور مدیرکل دفتر امور تحقیقات برق توانیر گفت: دانشگاه یزد به عنوان دانشگاه مادر و بزرگ در استان یزد دارای دانشکدههای بسیار قوی در زمینههای قدرت است.
وی افزود: هزینهای بالغ بر ۲۰۰ میلیون تومان برای اجرای پروژههای دانشگاه یزد و شرکت برق منطقهای که ۱۱۵ میلیون تومان از ان مربوط به سال گذشته میباشد، نشان از ارتباط این دو مرکز با یکدیگر است.
معاون پژوهشی دانشگاه یزد خاطرنشان کرد: امیدواریم تحولی در این حرکت بوجود آید و با توجه به اینکه تکیه اموزش عالی بر روی شرکتهای دانش بنیان است، ما در خواست داریم که این ارتباطات بیشتر شود و قراردادهای همکاری و فعالیتهای پژوهشی صورت گیرد.
المدرسی تصریح کرد: سال آینده جهانی به عنوان سال جهانی نور است که ما نیز در دانشگاه با توجه به ظرفیت های مناسب برنامههای مختلفی داریم و با توجه به اینکه ما صنایع مربوط به نور هم در استان داریم امیدواریم بتوانیم با همکاری بخشهای مربوطه برای جامعه و کشور مفید باشیم.
معاون پژوهشی دانشگاه یزد گفت: ادوات نوری نانو ساختاری یکی دیگر از مباحث مطرح شده است که با توجه به موقعیت استان یزد در خصوص نور آفتاب، ما در دانشگاه تلاش خود را به کار میبریم تا پژوهشگاه نور خورشیدی ایجاد شود اما در این راستا به شرکتهای دانش بنیان نیز حمایت میکنیم.
المدرسی بیان کرد: با توجه به روندی که در کشور مبنی بر کمک به شرکتهای دانش بنیان است ما امیدواریم این فعالیتها بهتر به نتیجه برسد.
وی تصریح کرد: طرح دیگر ما در دانشکده شیمی پوشش نانو به منظور بهبود کارآیی سلولهای خورشید است که امیدواریم این طرح نیز به نتیجه برسد.
المدرسی خاطرنشان کرد: ما در زمینه خورشیدی و استفاده از ان نیز علاوه بر دانشکدههای شیمی امیدواریم دانشکدههای معماری نیز تلاش کنند تا به بهترین نحو و هزینه کم به مردم قشر پایین نیز کمک نمایند.