به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اهواز، مقام معظم رهبری در دیداری که ماه رمضان امسال با دانشجویان و تشکل های دانشجویی داشتند، از تشکل های دانشجویی خواستند از هنر برای جذب نیرو استفاده کنند.
مقام معظم رهبری در این دیدار از دانشجویان خواست که از شیوه های هنری متنوع همراه با ابتکار برای جذب دانشجو استفاده کنند که معظم له به تئاتر و کاریکاتور اشاره کردند و یکی از شیوه های هنری که می تواند به تشکل ها در جذب نیرو و قوت آن ها اثرگزار باشد، شعر است.
تشکل های دانشجویی متاسفانه دچار رخوت و کارهای تکراری شدند و این سبب درجا زدن تشکل ها شده است حال آنکه تشکل ها باید با ابتکارات هنری تشکل خود را پویا نگه دارد.
ناصر فیض، شاعر طنزپرداز کشور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در باره شعر دانشجویی گفت: دانشگاه های کشور، ظرفیت مناسبی برای توسعه شعر است و باید جلسات شعر و نقد شعر با بهره گیری از شاعران توانمند در دانشگاه ها تشکیل شود.
وی افزود: در دانشگاه های که ما حضور پیدا می کنیم، علاقه به شعر را می بینیم و تشکل های دانشجویی برای این علاقه به شعر برنامه ریزی داشته باشند.
ناصر فیض در ادامه بیان کرد: شعر در دل و روح ایرانی ها همراه است و دانشجویان ایرانی علاقه به شعر دارند و باید با برگزاری شب شعرها جریان شعر و ادب را در دانشگاه ها تقویت کنند و تنور ادبیات را گرم نگه دارند.
مرتضی حیدری آل کثیر شاعر مطرح اهوازی درباره وضعیت شعر در دانشگاه ها گفت: شعر در بین دانشجویان مخاطب زیادی دارد و این برای تشکل ها فرصت است که به عرض اندام بپردازند.
وی درباره بهره گیری تشکل ها برای جذب دانشجویان بیان کرد: امام خامنه ای در دیدار سال اخیر خود با تشکل ها به استفاده از هنر تاکید داشتند؛اما تشکل ها درگیر مسائل حاشیه شدند و هنر و قدرت هنر را نادیده گرفتند.
این شاعر اهوازی گفت: تشکل ها با هر گرایش سیاسی باید صادقانه شعر را به کار گیرند و با شعر جناحی برخورد نکنیم و با جلسات شعر در دانشگاه ها شاعران جوان را تربیت کنند.
حامد صافی دیگر شاعر اهوازی درباره وضعیت شعر دانشگاه ها می گوید: تشکل های دانشجویی مرتب دنبال کار سیاسی هستند؛ در حالی که وطیفه اصلی فرهنگ سازی است و سیاست بازی تشکل ها آنها را به بیراهه می کشاند.
وی بیان کرد: کاون شعر در برخی دانشگاه های خوزستان فعال هستند و مسئولاباید این حجو مخاطب را سروسامان داد.
صافی گفت: شعر به طور ویژه بین دانشجویان مخاطب دارد. باید تشکل ها هنر را به کار گیرند. ابتکار به خرج دهند و برنامه های هنری حاشیه های کمی دارد برخلاف برنامه های سیاسی که هزینه بالایی دارند.