آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۱۰۹۵

سخنرانان نشست گروه کلیدی اجلاس امنیتی مونیخ در تهران چه کسانی هستند؟

در کنفرانس مقدماتی اجلاس امنیتی مونیخ که صبح امروز قرار است در مرکز مطالعات سیاسی و بین‌الملل وزارت امور خارجه برگزار شود وزیران امور خارجه ایران، آلمان، عمان و لبنان سخنرانی خواهند کرد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، این نشست تا بعد از ظهر امروز در چند پنل برگزار خواهد شد و در پنلی که مربوط به توافق هسته‌ای ایران است علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی، هلگا اشمید معاون مسئول سیاست‌ خارجی اتحادیه اروپا و سیدعباس عراقچی، معاون وزیر امور خارجه ایران سخنرانی خواهند کرد.

 

همچنین در جلسه سخنرانی وزیرتم فرانک والتر اشتاین مایر، محمد جواد ظریف، یوسف بن علوی،‌جبران باسیل، وزیران امور خارجه ‌آلمان، ایران، عمان و لبنان سخنرانی می‌کنند.

 

این کنفرانس بعد از صرف ناهار نیز ادامه خواهد داشت که در پنل‌های بعدازظهر سیدکمال خرازی ، علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی، امیرحسین زمانی‌نیا معاون امور بین الملل وزیر نفت ، سلیم عبدالله احمد جبوری رئیس مجلس عراق، وزیر امور خارجه سابق یمن، علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت‌ملی و تعدادی دیگر از مقامات خارجی شرکت‌کننده در این اجلاس به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.

 

از جمله دستور کارهای دیگر این نشست آینده منطقه و امنیت بین‌الملل، همچنین توسعه اقتصادی و بهبود وضعیت اقتصادی در منطقه و جایگاه ایران در بین همسایگانش است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار