آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۱۵۹۳

تفاوت ائتلاف ضد تروریسم با محوریت ایران ونسخه آمریکائی آن چیست؟

یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: شهادت برخی سرداران سپاه از جمله سردار همدانی در صحنه نبرد نشان داد این ائتلاف به طور جدی و برخلاف ائتلاف صوری غربی ها وارد صحنه شده است.

حسن کنعانی مقدم، کارشناس مسائل خاورمیانه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به مستشاری جمهوری اسلامی در سوریه اظهار داشت: بعد از شکست ائتلاف غربی - عربی در مقابل با داعش ایران، سوریه، عراق و روسیه ائتلاف مشترکی که راهکارهای سیاسی نظامی را دنبال می کند تشکیل دادند.

 

وی با بیان اینکه این ائتلاف در صحنه مبارزه میدانی حضور جدی تری پیدا کرده است ادامه داد: این ائتلاف با هدف قرار دادن مراکز نظامی، آموزشی و ... داعش یک حرکت واقعی بود و ما شاهد پیشروی گروه های سوری در این عرصه و فرار گروهک های تروریستی هستیم.

 

کنعانی مقدم با بیان اینکه کاروان های ابوبکر البغدادی در این تهاجمات مورد هدف قرار گرفته و فرماندهان درجه یک آنها کشته شدند ادامه داد: شهادت برخی سرداران سپاه از جمله سردار همدانی در صحنه نبرد نشان داد این ائتلاف به طور جدی و برخلاف ائتلاف صوری غربی ها وارد صحنه شده است.

 

این کارشناس مسائل سیاست خارجی در ادامه سخنان خود گریزی به تغییر مواضع برخی کشورهای غربی زد و گفت: حتی آلمان نیز خواهان مشارکت در ائتلاف ضد داعش بوده است و برگزاری کنفرانس امنیتی مونیخ برای اولین بار در تهران حاکی از نقش موثر ایران در مبارزه با تروریست و تمایل سایر کشورها برای حضور در ائتلاف ضد تروریستی در سوریه بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار