کد خبر:۴۵۲۷۳۳
مسئول دبیرخانه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان خبر داد

برگزاری طرح «یک جرعه حرف ناب» با طعم آثار شهید مطهری در دانشگاه اصفهان

طرح یک جرعه حرف ناب، با محتوای سیر مطالعاتی شهید مطهری توسط انجمن اسلامی دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود.

علیرضا ریاحی، مسئول دبیرخانه طرح «یک جرعه حرف ناب» انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اصفهان، در حاشیه افتتاحیه این طرح در خصوص جزئیات این برنامه گفت: طرح ناب طرح سیر مطالعاتی شهید مطهری است که از سال ۹۰ و توسط انجمن اسلامی دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود.

 

وی افزود: روش کار به این صورت است که دانشجویان پس از ثبت‌نام در طول هر ترم شش کتاب از شهید مطهری را مطالعه می‌کنند.

 

مسئول دبیرخانه طرح «یک جرعه حرف ناب» تصریح کرد: مدت این دوره دو سال است، که پس از چهار ترم دانشجویان این طرح ۲۴ کتاب از شهید مطهری که انتشارات بینش مطهر چاپ کرده است را می‌خوانند و پس از آن نیز مدرک دوره را دریافت می‌کنند.

 

ریاحی در ادامه با اشاره به نحوه برگزاری کلاس‌های این دوره بیان داشت: روش دوره به این صورت است که هر هفته مقرری که برای شرکت‌کنندگان تعیین‌شده مطالعه می‌کنند و هر پنجشنبه صبح در مورد مطالبی که مطالعه کرده‌اند مباحثه می‌کنند و پس از آن نیز دانشجویان در کلاس‌های آموزشی شرکت می‌کنند و در ادامه اساتید نکات و موارد مهم را برای شرکت‌کنندگان بازگو می‌کنند و مسائل را با اتفاقات روز تطبیق می‌دهند.‌

 

وی در خصوص اساتید دوره گفت: در دوره‌های گذشته اساتید دانشگاه امام صادق در طرح حضور داشتند؛ اما اساتید این دوره دانش‌آموختگان دانشگاه امام صادق هستند که فارغ‌التحصیل شده‌اند و در دانشگاه‌های استان اصفهان مشغول به تدریس هستند.

 

مسئول دبیرخانه طرح «یک جرعه حرف ناب» هم‌چنین در خصوص دلیل انتخاب آثار شهید مطهری برای مطالعه در این دوره گفت: همان‌طور که امام راحل فرمودند، کتب شهید مطهری همگی بدون استثنا خوب است و برای کار تشکیلاتی و مطالعه عمیقی که مدنظر رهبری است آثار شهید مطهری بهترین گزینه است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار