کد خبر:۴۵۳۲۵۶
رئیس جمهور مستعفی گوآتمالا:

آمریکا در روند اجرای عدالت در گوآتمالا دخالت می‌کند

رسانه ونزوئلایی «تله سور» گزارش داد که رئیس جمهور مستعفی گوآتمالا اعلام کرده که نباید به آمریکا اجازه دهیم که در روند اجرای عدالت در کشور دخالت کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو،در آمریکای لاتین به نقل از «تله سور»، «اتو پرز مولینا» رئیس جمهور مستعفی گوآتمالا روز گذشته در مصاحبه‌ای با یکی از رسانه های گوآتمالایی در محل زندان این کشور اعلام کرد: عده‌‍ای به رهبری آمریکا قصد دارند تا در روند اجرای عدالت در کشورش دخالت کنند.

 

وی در این رابطه اذعان داشت که هرگز اجازه نخواهد داد که دیگر کشورها نقشی در مسائل مربوط به اجرای عدالت در کشورش داشته باشند.

 

«پرز مولینا» که به جرم مشارکت در پرونده فساد مالی دولتی این کشور موسوم به «لالینه‌آ» دستگیر شد در این رابطه اذعان داشت که نباید اجازه دهیم که دیگر کشورها در روند اجرای عدالت در کشور دخالت کند.

 

وی در ادامه افزود که من به خوبی شاهد دخالتها و کارشکنی عده ای در دفاع از منافع آمریکا هستم.   

 

به گزارش فارس، رئیس جمهور گوآتمالا در روز 3 سپتامبر (12 شهریور) پس از گذشت ساعاتی از صدور حکم بازداشت وی از سوی دادگاه گوآتمالا اعلام کرد که از سمت خود کناره‌‌گیری می‌کند.

 

2 سپتامبر( 11 شهریور) یک قاضی گوآتمالایی پس از لغو مصونیت سیاسی «اتو پرز مولینا» رئیس‌جمهور گوآتمالا از سوی کنگره این کشور، حکم بازداشت وی را به اتهام فساد مالی صادر کرد.

 

اول سپتامبر(10 شهریور ماه) کنگره گوآتمالا مصونیت سیاسی رئیس‌جمهور این کشور را به جرم مشارکت در فساد مالی دولتی موسوم به «لالینه‌آ» لغو کرد.

 

«کارلویس هررا» دبیر هیئت مدیره کنگره گوآتمالا اعلام کرد که با رأی موافق نمایندگان مجلس عمومی گوآتمالا مصونیت سیاسی رئیس جمهور این کشور به اتهام مشارکت وی در فساد مالی دولتی، لغو شد.

 

پس از انتشار خبر لغو مصونیت سیاسی «پرز مولینا» مردم گوآتمالا در خیابان‌های اصلی و مراکز مهم کشور تجمع کردند و از صدور این فرمان ابراز شادمانی کردند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار