به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زاهدان، چندی پیش و با آغاز سال تحصیلی جدید اتفاقی در دانشگاه سیستان و بلوچستان به وقوع پیوست که موجب نگرانی و اعتراض شدید دانشجویان به خصوص دانشجویان دختر دانشگاه شد.
اتوبوسهای درون دانشگاهی که از سال 1390 به صورت تفکیکی در دانشگاه سیستان و بلوچستان تردد میکردند، مجددا مختلط شده و این امر موجب اعتراضات بسیار شدیدی در دانشگاه شد؛ به گونهای که در اعتراض به این موضوع نه تنها تعدادی زیادی از دانشجویان در مقابل درب ریاست دانشگاه تجمع کردند؛ بلکه تعداد زیادی نیز امضا از میان دانشجویان دختر در اعتراض به این موضوع جمعآوری شد.
تفکیک اتوبوسها در سال 1390 از این بابت رخ داد که بداخلاقیهای زیادی در این اتوبوسها رخ میداد و بیشتر موجب اعتراض دانشجویان دختر شده بود که در نهایت به تفکیک اتوبوسها انجامید؛ اما اکنون این اقدام فرهنگی مسئولان قبلی در تفکیک اتوبوسها با توجیه مشکلات اقتصادی مسئولان جدید دانشگاه روبرو شده است و رئیس جدید دانشگاه به بهانه مشکلات اقتصادی اتوبوسها را مجددا مختلط کرده است.
در همین راستا بنا بر ادعای یک سایت محلی رئیس دانشگاه پس از اعتراضات شدید دانشجویان و پس از مشاهده تعداد امضاهای دانشجویان دختر در اعتراض به این موضوع که بیش از 500 امضا میباشد در توجیهی آشکار گفته است که تعداد دانشجویان دانشگاه چند برابر تعداد امضاءکنندگان است؛ بنابراین تعداد موافقان بیشتر از تعداد مخالفان است.
این توجیه رئیس دانشگاه در حالی صورت گرفته است که وی در پاسخ به نماینده ولی فقیه در استان و نماینده مجلس که دو تن از اعضای هیات امنای دانشگاه نیز استف با فرار از واقعیت اعلام کرده است که تعداد دانشجویان معترض کمتر از موافقین است و ما در دانشگاه برای این موضوع رفراندوم برگزار میکنیم.
نگاه به سیستم کوچک ایاب و ذهاب درون دانشگاهی و اعلام رفراندوم از سوی رئیس دانشگاه آن هم برای همچین مسئله کوچکی که با یک مدیریت ساده و کسب بودجه ناچیز برای حمل و نقل درون دانشگاهی حل میشود نشان از سو مدیریت در دانشگاه سیستان و بلوچستان دارد که به نظر میرسد این ادعا تنها در جهت فرار از واقعیت و پنهان شدن در پشت کلمات سیاسی مطرح شده است.
البته رئیس دانشگاه این قول را نیز داده که در ساعات شلوغی دانشگاه اتوبوسها تفکیک شود؛ ادعایی که در همان ابتدای مطرح شدن، موارد نقض آن در اجرا دیده شده و روال سابق همچنان ادامه دارد.
لازم به ذکر است، دانشجویان دختر دانشگاه این مسئله را نیز مطرح کردهاند که در صورت عدم توجه مسئولان به تفکیک سرویسهای ایاب و ذهاب با اقدامی عملی و نشستن در مسیر اتوبوسها اعتراض خود را نشان میدهند.
خوش به حال اینا