کد خبر:۴۵۴۳۷۰

رونمایی از دو کتاب «رهیافت فقهی در حقوق بین‌الملل» و «حقوق ادبی و هنری» در دانشگاه فردوسی مشهد

مراسم رونمایی از دو کتاب رهیافت فقهی در حقوق بین‌الملل و حقوق ادبی و هنری امروز توسط پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، فخلعی، مولف کتاب «رهیافت فقهی در حقوق بین الملل» امروز در مراسم رونمایی از اولین عناوین کتب منتشر شده توسط انتشارات پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد، گفت: این کتاب در حقیقت یک کار خالصی است که محصولات دانشگاهی در آن وورد پیدا نکرده است.

 

وی افزود: این کتاب یک جلد از مجموعه دو جلدی است که جلد دوم آن با عنوان حقوق جنگ و صلح بشر دوستانه با رهیافت فقهی به زودی تالیف و به مرحله چاپ خواهد رسید و امیدوارم بتوانم با توفیق الهی تالیفات دیگری را به منصه ظهور برسانم.

 

فخعلی تصریح کرد: این کتاب در چندین نوبت ویرایش شده و ۱۲ سال است که تالیف این کتاب دغدغه من بوده است.

 

در ادامه قبولی، مولف کتاب «حقوق ادبی و هنری» بیان داشت: شروع تالیف این کتاب به هشت سال قبل برمی‌گردد و عنوان این کتاب یکی از رشته‌های شاخص در دهه اخیر است.

 

وی انگیزه خود را از تالیف این کتاب ورود آن به عنوان یکی از دروس دانشگاهی در مقطع تحصیلات تکمیلی عنوان کرد و افزود: این کتاب در حقیقت عنوان کار مشترکی است که حاصل مطالعه تطبیقی حقوق سنتی و مدرن است که به سه نظام حقوقی ایران، فرانسه که در زمینه حقوق ادبی و هنری پیش رو بوده و نظام حقوقی مصر به عنوان یک کشور اسلامی می‌پردازد.

 

این مولف با اشاره به اینکه نمی‌توان نسبت به مباحث فقهی در زمینه هنری بی‌تفاوت بود، گفت: در این کتاب سعی شده تا ادب و هنر با مباحث فقهی تطبیق داده شود.

 

قبولی به لایحه مجلس در خصوص حقوق ادبی و هنری اشاره کرد و افزود: در این کتاب به آخرین دستاوردها در عرصه بن الملل و نظام حقوقی بین الملل توجه شده است و می‌تواند برای قانونگذاران در امر قانون گذاری راهکار مفید ارائه دهد.

 

محسنی دیگر مولف «حقوق ادبی و هنری»، حقوق ادبی و هنری را یکی از شاخصه‌های مالکیت فکری دانست و گفت: از این حقوق تحت عنوان کپی رایت یاد می‌شود.

 

وی ادامه داد: دو دسته حمایت مادی و معنوی از حقوق ادبی و هنری وجود دارد که همراه با مبحث ضمانت اجرایی آثار هنری و ادبی در این کتاب به آن پرداخته شده است.

 

مولف کتاب حقوق ادبی و هنری به همکاری مشترک خود با قبولی با انتشار ۱۱ مقاله علمی و پژوهشی اشاره کرد و بیان داشت: امیدواریم بتوانیم در آینده تالیفات مشترکی با یکدیگر داشته باشیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار