آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۴۵۳۵

سمپوزیوم شبکه‌های مغزی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد/ تحقیق بر روی نوسانات مغزی بیماران آلزایمری

استادیار دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی از مطالعه و پژوهش در خصوص نوسانات مغزی بر روی بیماران آلزایمری در آزمایشگاه مهندسی پزشکی دانشگاه فردوسی مشهد خبر داد.

مریم قربانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، در حاشیه سمپوزیوم شبکه‌های مغزی و کارگاه دینامیک مغز و ظهور شناخت، گفت: این سمپوزیوم حول محور سخنرانی پروفسور گئورگی بوژاکی یکی از اساتید برجسته دانشگاه نیویورک و برنده جایزه مغز و اعصاب در سال 2011، به مدت دو روز در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد با همکاری مرکز علوم اعصاب و رفتار رایان این دانشگاه در حال برگزاری است.


وی پرداختن به موضوع نوسانات مغزی را هدف برگزاری این سمپوزیوم عنوان کرد.


استادیار دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد، پرداختن به مباحثی نظیر شبکه های الکتریکی و نورون های مغزی، تاخیر‌‌ زمانی در شبکه‌های مغزی، شبکه‌های مغزی و رمزگشایی و همچنین ظهور شناختی را از عناوین مهم این سمپوزیوم برشمرد.  


قربانی بیان داشت: شرکت کنندگان این سمپوزیوم متخصصان و دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترای رشته‌هایی نظیر روانشناسی، مهندسی پزشکی، روانپزشکی، فیزیک و مهندسی برق هستند.


وی در خصوص ارتباط رشته هایی نظیر مهندسی، فیزیک و ریاضی با نوسانات مغزی، گفت: برای مدلسازی نوسانات مغزی و انجام محاسبات و در نهایت نشان دادن نتایج حاصل از سیگنال‌های مغزی نیازمند چنین علومی هستیم.


استادیار دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد، به حضور اساتید برجسته دانشگاه تهران و مرکز تحصیلات تکمیلی دانشگاه زنجان بعنوان سخنرانان این برنامه اشاره کرد و گفت: این سمپوزیوم با چنین موضوعی برای اولین بار است که برگزار می‌شود.


وی در خصوص اهمیت نوسانات مغزی گفت: جهت یابی و حافظه شما در واقع با آی.کیو و تثبیت حافظه حین خواب بستگی دارد و با افزایش سن این موضوع تغییر می‌یابد.


قربانی در خصوص موضوع مقاله خود، بیان داشت: تحقیق من پیرامون تاثیر میدان الکتریکی بر روی فعالیت روحی و تفاوت در پاسخ به محرک می‌باشد.


وی در ادامه افزود: میدان الکتریکی که در مغز بصورت خود به خود ایجاد می‌شود و در این میدان نورون‌ها در داخل محیط رسانا قرار می‌گیرند و اینجاست که میدان الکتریکی مغز تحریک می شوند و یون‌ها در مغز جابجا می‌شود و این منجربه تغییر در میدان الکتریکی مغز می‌شود و در نهایت پتانسیل نورون تغییر می‌یابد. هر چه میدان الکتریکی بزرگتر باشد حین خواب نورون ها آهسته بین دو میدان بالا و پایین نوسان پیدا می‌کنند و نتایج نشان می‌دهد میدان الکتریکی در میدان پایین پیش بینی می‌کند که نورون ها چه زمانی به حالت بالا حرکت می‌کنند و اینجاست که پاسخ نورون‌ها به محرک یکسان متفاوت است.


دبیر سمپوزیوم شبکه‌های مغزی در پایان به مطالعه و پژوهش در خصوص نوسانات مغزی بر روی بیماران آلزایمری و فرایند حافظه روی خواب و فراموشی در آزمایشگاه مهندسی پزشکی دانشگاه فردوسی مشهد اشاره کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار