آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۵۲۷۸

کری درباره اجرای برجام و اتباع بازداشتی با ظریف صحبت کرد

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد، نشست امشب وزیر خارجه این کشور با همتای ایرانی‌اش درباره گام‌های لازم برای اجرای توافق بوده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، وزارت خارجه آمریکا با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد موضوع دیدار پنج‌شنبه جان کری وزیر خارجه آمریکا با همتای ایرانی‌اش، چگونگی اجرای برنامه جامع اقدام مشترک بوده است.

 

در بیانیه «مارک تونر» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا آمده است: «پیش از بحث‌های چندجانبه‌ای که قرار است فردا در مورد سوریه در شهر وین اتریش برگزار شود، وزیر خارجه کری دیداری دوجانبه با وزیر خارجه ظریف داشت تا گام‌های لازم برای اجرای برجام را پیگیری کند.»

 

تونر افزود: «کری همچنین مسئله اتباع بازداشت‌ شده و مفقود‌ شده ایالات متحده را نیز مطرح کرد.»

 

نشست بین‌المللی درباره سوریه از امشب با دیدار چهارجانبه وزیران خارجه آمریکا، روسیه، ترکیه و عربستان آغاز شده و قرار است فردا(جمعه) کشورهای بیشتری از جمله ایران در آن شرکت کنند.

 

امروز عصر وزیر امور خارجه کشورمان دیدارهای دوجانبه‌ با همتایان آمریکایی و روسی خود داشت.

 

بنا بر اعلام وزارت خارجه نشست ظریف و کری فقط درباره اجرای توافق هسته‌ای بوده است.

 

طبق تصاویر منتشر شده، «برت مک گورک» نماینده جدید رئیس‌جمهور آمریکا در ائتلاف این کشور در عراق و سوریه از جمله حاضران در این نشست بوده است.

 

جان کربی سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ساعتی قبل گفته بود که دلیل حضور مک گورک در نشست را نمی‌داند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار