آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۶۲۲۶

بازداشت و محکومیت دو جوان ترک به دلیل پاره کردن عکس اردوغان

دو نوجوان اهل ترکیه که به صورت ناآگاهانه پوستر رئیس‌جمهور کشورشان را پاره کردند، دستگیر شده و احتمالاً به دو و نیم سال حبس محکوم می‌شوند.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، روزنامه ترکیه‌ای «الحریت» به نقل از وب‌سایت خبری «رادیکال» گزارش کرد که دو نوجوان 12 و 13 ساله به اتهام «توهین به رئیس‌جمهور ترکیه» بازداشت شدند و جرم آنها پاره کردن پوسترهای «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه بود.

 

طبق این گزارش، این دو پسرعمو در صورت تأیید پرونده‌اشان توسط وزارت دادگستری ترکیه، محکومیت دو سال و چهارماه حبس روبرو هستند.

 

گزارش‌ها حاکی از آن است که این دو پسرعمو در اول ماه مه به دلیل پاره کردن پوسترهای اردوغان مقابل اداره بزرگرداه محلی در استان «دیاربکر» واقع در جنوب شرقی ترکیه دستگیر شدند.

 

این در حالی است که در جلسه  دادگاه اعلام کردند که از بازار به خانه بازمی‌گشتند و می‌خواستند پوسترهای اردوغان را از بیلبوردها بردارند و آنها را به دلال مواد کهنه بفروشند.

 

یکی از آنها گفت: «برای ما فرقی نمی‌کرد که این پوسترها به چه کسی تعلق دارد. ما می‌خواستیم این پوسترها را برداریم و به یک دلال زباله بفروشیم».

 

دفتر دادستان عمومی دیاربکر، وزارت دادگستری را مسوول تشکیل پرونده علیه این دو نوجوان ترک کرد زیرا بند 299 از جرایم کیفری ترکیه تأکید می‌کند که تشکیل پرونده قانونی علیه جرایم اهانت به رئیس‌جمهور ترکیه با تأیید وزارت دادگستری صورت می‌گیرد.

 

بعد از تأیید وزارت دادگستری ترکیه، پرونده‌ای علیه این دو پسرعمو در اولین دادگاه کودکان دیاربکر تشکیل می‌شود.

 

طبق این گزارش، اولین جلسه استماع دادگاه در روز 8 دسامبر (17 آذرماه) تشکیل می‌شود. با اینحال، وکیل این نوجوانان می‌گوید که اتهام «توهین به رئیس‌جمهور ترکیه مبهم است. مشاهده محاکمه دو کودک برای پاره کردن یک پوستر رئیس‌جمهور مخرب است».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار