کد خبر:۴۵۶۷۶۰

احکام رئیس ۵ واحد دانشگاه آزاد شهرستان‌های فارس صادر شد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی فارس از تبدیل وضعیت احکام پنج نفر از سرپرستان واحدهای دانشگاهی استان فارس خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از شیراز، احکام ریاست ۵ واحد دانشگاهی دانشگاه آزاد فارس صادر شد.

 

حمزه سارویی، رئیس دانشگاه آزاد فارس صبح امروز در جمع خبرنگاران در این باره گفت: با توجه به  پیگیری‌های انجام شده با تبدیل وضعیت احکام سرپرستی واحد‌های دانشگاهی مرودشت، استهبان، زرقان، سروستان، اقلید به ریاست واحد موافقت شد و این رؤسا احکام خود را از ریاست دانشگاه دریافت کردند.

 

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد فارس افزود: با توجه به سیاست‌های دانشگاه آزاد اسلامی که در جهت ارتقای علمی و جایگاه دانشگاه در جای جای کشور است، تصریح کرد: تمدید حکم روسای واحدها مبتنی بر عملکرد آنان در  کیفیت آموزش و برنامه‌های دانشگاه، درآمد زایی، شرکت‌های دانش بنیان، مراکز رشداست.

 

رئیس واحد شیراز از روسای واحدهای دانشگاهی استان خواست با سعه صدر و تاکید بر اخلاق مداری از هیچ کوشش و تلاشی نسبت به اهداف عالیه دانشگاه دریغ نورزند و تمام هم و غم خود را در حل مشکلات دانشجویان و مسائل ضروری دانشگاه بکار گیرند.

 

سارویی بر مواردی از قبیل تسریع در امر پاسخگویی، مسئولیت‌پذیری، کنترل هزینه‌ها، حضور و غیاب اساتید و برگزاری منظم کلاس‌ها تاکید کرد و از نگاه متوازن و پدرانه  به دانشجویان و مجموعه کاری سخن گفت و تاکید داشت: قصور، کوتاهی و عدم مسئولیت پذیری از هیچ رئیس و مسئولی در حوزه مدیریتی قابل قبول و پذیرفتنی نیست.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار