آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۸۰۳۳

هلاکت شمار ديگري از نظاميان سعودي در استان جيزان

حملات نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن به مواضع ارتش سعودی در استانهای نجران، جیزان و عسیر عربستان در پاسخ به جنایات رژیم آل سعود علیه یمنی ها تشدید شده است و شمار دیگری از نظامیان سعودی کشته یا زخمی شدند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره، نیروهای یمنی در این سه استان به حملات خود به مواضع نظامی ، جنگ افزارها و سربازان سعودی ادامه می دهند و پیشروی ارتش و کمیته های مردمی یمن در عمق مواضع نظامی ارتش سعودی ادامه دارد.


شماری از سربازان سعودی در حمله موشکی به یک موضع نظامی در نزدیکی روستای المعنق در استان جیزان کشته و تعداد دیگری زخمی شدند.


یگانهای موشکی ارتش و کمیته های مردمی موضع نظامی القرن را در جیزان موشکباران کردند.


موضع نظامی خُباش ارتش سعودی در نجران با تعدادی موشک هدف قرار گرفت.


ارتش و کمیته های مردمی موضع نظامی نهوقه و الحماد را در نجران با گلوله های توپ و موشک هدف قرار دادند.


منطقه نظامی المجازه در جیزان هدف حمله توپخانه های نیروهای یمنی قرار گرفت و فرار شماری از سربازان سعودی مشاهده شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار