کد خبر:۴۵۹۷۰۳
امیرعبداللهیان وارد بیروت شد
معاون وزیر خارجه ایران قرار است با مقامات ارشد لبنانی از جمله «نبیه بری»، رئیس مجلس نمایندگان این کشور دیدار و درباره مسائل مورد علاقه، تحولات منطقه به ویژه سوریه و روابط تهران و بیروت گفتگو و تبادل نظر کند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،معاون وزیر خارجه ایران قرار است با مقامات ارشد لبنانی از جمله "نبیه بری"، رئیس مجلس نمایندگان این کشور دیدار و درباره مسائل مورد علاقه، تحولات منطقه به ویژه سوریه و روابط تهران و بیروت گفتگو و تبادل نظر کند.
معاون وزارت خارجه که به اتفاق حمیدرضا دهقانی رئیس اداره اول خاورمیانه و شمال آفریقای وزارت خارجه به لبنان سفر کرده در فرودگاه بینالمللی بیروت مورد استقبال محمد صادق فضلی کاردار سفارت ایران در لبنان قرار گرفت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.