آریا الستی، معاون بنیاد ملی نخبگان در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در پاسخ به اینکه این بنیاد چه سیاستهایی برای فراگیر کردن اقتصاد دانش بنیان در کشور اتخاذ کرده، گفت: ما باید یکسری کارهایی را برای رسیدن به اقتصاد دانش بنیان ایجاد کنیم بزرگترین مسئله ما این است که ساختار اقتصادی ایران در درآمد نفتی و تزریق آن به صنعت طراحی شده ولی برای ایجاد سرمایه اقتصادی از بخش دانشگاه به صنعت ساختاری نداریم.
وی افزود: یکی از ابزارهای خوب برای رسیدن به اقتصاد دانش بنیان قوانین وضع شده در این مسئله بوده است که علاوه بر آن میتوان به قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر اشاره کرد.
الستی درباره قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر تصریح کرد: این قانون یکی از قوانین خوبی است که ما در حال تلاشیم از ده الی پانزده بند آن حداکثر استفاده را بکنیم و ابزارهای آن را فراهم کنیم.
وی تصریح کرد: در ماده 43 رفع موانع تولید رقابت پذیر تمرکز روی تکمیل زنجیره علم تا ثروت شده است که این از مواردی است که برای رسیدن به اقتصاد دانش بنیان باید مورد توجه قرار گیرد.
معاون نخبگان بنیاد ملی نخبگان در پایان خاطرنشان کرد: متاسفانه ابزارهای ما درباره این قوانین ناقص است و زیرساختهای کافی نداریم و لذا باید این زیرساختها را تامین کنیم. سیاست اصلی ما تحریک بازار است و در تلاشیم که بازار را به نفع تولید دانش بنیان راضی و تحریک کنیم.