به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدباقر الفت صبح امروز در نشست تخصصی معاونان اجتماعی، پیشگیری و مدیران فرهنگی دادگستریهای استانهای کشور در مجتمع شهید مطهری این شهرستان با اشاره به اینکه امروز آسیبهای اجتماعی توسط رسانه جمعی بهویژه صدا و سیما به عرصه نمایش در میآید، اظهار کرد: چند شب گذشته با نمایش دادن پارکی در تهران که مواد مخدر مصرف میشد، وضعیت افراد بیخانمان موج و حرکتی را ایجاد کرده که به این معضل بپردازند و کمک کنند.
وی افزود: تحت تاثیر قرار گرفتن انسانها از آثار پدیده ناهنجار، قالب است و همه از این مسئله ناراحت میشوند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه آسیبهای اجتماعی را برای افراد آزاردهنده خواند و افزود: وقوع جرم مادر آسیبهای اجتماعی است.
وی دلایل فرهنگی، اقتصادی و مادی را در آسیبهای اجتماعی تاثیرگذار دانست و تصریح کرد: اگر میخواهیم آسیبهای اجتماعی نداشته باشیم باید وقوع جرم را کاهش دهیم.
الفت پرداختن به پیدایش وقوع جرم را مهم خواند و خاطرنشان کرد: مباحث پیشگیرانه را دیرهنگام آغاز کردیم و تمام دستگاهها شامل این دیر کردن میشود.
وی با بیان اینکه عنصر پیشگیری باید عاشقانه عمل شود، یادآور شد: امر پیشگیری باید همراه با علم و اعتقاد و بهکارگیری ابزار و برنامهمحور انجام شود.
این مسئول متذکر شد: اگر از پیشگیری فاصله بگیریم به همان میزان در به وجود آمدن ناهنجاریهای اجتماعی مقصر هستیم و سهم داریم.
وی با بیان اینکه پیشگیری از وقوع جرم توانی بالاتر از مدیریت قضایی میخواهد، خاطرنشان کرد: کسانی که میخواهند در امر پیشگیری فعالیت کنند باید مدیریت علمی داشته باشند.