کد خبر:۴۶۰۲۴۸
معاون اجتماعی قوه قضاییه:

وقوع جرم مادر آسیب‌های اجتماعی است

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه آسیب‌های اجتماعی را برای افراد آزاردهنده خواند و گفت: وقوع جرم مادر آسیب‌های اجتماعی است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدباقر الفت صبح امروز در نشست تخصصی معاونان اجتماعی، پیشگیری و مدیران فرهنگی دادگستری‌های استان‌های کشور در مجتمع شهید مطهری این شهرستان با اشاره به اینکه امروز آسیب‌های اجتماعی توسط رسانه جمعی به‌ویژه صدا و سیما به عرصه نمایش در می‌آید، اظهار کرد: چند شب گذشته با نمایش دادن پارکی در تهران که مواد مخدر مصرف می‌شد، وضعیت افراد بی‌خانمان موج و حرکتی را ایجاد کرده که به این معضل بپردازند و کمک کنند.

 

وی افزود: تحت تاثیر قرار گرفتن انسان‌ها از آثار پدیده ناهنجار، قالب است و همه از این مسئله ناراحت می‌شوند.

 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه آسیب‌های اجتماعی را برای افراد آزاردهنده خواند و افزود: وقوع جرم مادر آسیب‌های اجتماعی است.

 

وی دلایل فرهنگی، اقتصادی و مادی را در آسیب‌های اجتماعی تاثیرگذار دانست و تصریح کرد: اگر می‌خواهیم آسیب‌های اجتماعی نداشته باشیم باید وقوع جرم را کاهش دهیم.

 

الفت پرداختن به پیدایش وقوع جرم را مهم خواند و خاطرنشان کرد: مباحث پیشگیرانه را دیرهنگام آغاز کردیم و تمام دستگاه‌ها شامل این دیر کردن می‌شود.

 

وی با بیان اینکه عنصر پیشگیری باید عاشقانه عمل شود، یادآور شد: امر پیشگیری باید همراه با علم و اعتقاد و به‌کارگیری ابزار و برنامه‌محور انجام شود.

 

این مسئول متذکر شد: اگر از پیشگیری فاصله بگیریم به همان میزان در به وجود آمدن ناهنجاری‌های اجتماعی مقصر هستیم و سهم داریم.

 

وی با بیان اینکه پیشگیری از وقوع جرم توانی بالاتر از مدیریت قضایی می‌خواهد، خاطرنشان کرد: کسانی که می‌خواهند در امر پیشگیری فعالیت کنند باید مدیریت علمی داشته باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار