کد خبر:۴۶۲۵۶۳
یک مدرس دانشگاه مطرح کرد

نکاتی در خصوص تقویت «زبان بدن»

یک مدرس دانشگاه به بیان نکاتی در خصوص تقویت «زبان بدن» و تاثیر ان در برقراری ارتباط با دیگران بیان کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، محمد علیزاده در کارگاه آموزشی «زبان بدن» که در جهاد دانشگاهی که با حضور دانشجویان برگزار شد، گفت: ارتباط چشمی، یکی از مهم ترین بخش های اشارات بدن و ارتباط بدون کلام است.

 

وی ادامه داد: شما می‌توانید بهترین شنونده یا حتی بهترین سخنران در تمام دنیا باشید؛ اما اگر نتوانید به شکل صحیح به طرف مقابل خود نگاه کنید، ناخواسته پیام هایی شامل عصبانیت، کسالت و خستگی یا حتی نا امنی به وی خواهید داد.

 

علیزاده بیان داشت: برقراری ارتباط چشمی قوی در ابتدای یک مکالمه، نه تنها اعتمادی سریع در شخص مقابل ایجاد می کند بلکه نشان دهنده دقت و اهمیت شما برای ادامه مکالمه است.

 

وی به حرکات دست بر روی صورت و بیان معنی آن اشاره کرد و افزود: از آنجاییکه قرار دادن دستان بر روی صورت در حین ارتباط حاوی پیام هایی منفی به طرف مقابل هستند، بنابراین فاصله آنها را با صورتتان حفظ کنید.

 

این مدرس بیان داشت: به عنوان مثال قرار دادن دستتان بر روی دهان در حین صحبت می‌تواند نشانه این باشد که شما در حال مخفی کردن حقیقت یا در حال دروغ گفتن درباره موضوعی هستید و یا لمس کردن گوشتان در حین ارتباط می‌تواند نشان دهنده این باشد که شما برای پاسختان به طرف مقابل مطمئن نیستید و یا حتی جواب را نمی‌دانید حتی اگر به شکل کلامی نشان دهید که مطمئن هستید و جواب را می‌دانید.

 

وی در ادامه بیان داشت: حرکت مداوم دستان بر پشت گردن نشان دهنده خستگی شماست و نگه داشتن چانه در دستانتان نشانه حالت قضاوت کردن است؛ و بهتر است از انجام این چند مورد به شدت دوری کنید.

 

علیزاده گفت: گفتن حرف صدق با کف دست باز بیان می‌شود و یا این حرکت نشان دهنده اعتقاد قلبی به حرفی که بیان می‌کنید.

 

وی خاطرنشان کرد: گاهی احتمال دارد به دلیل تضاد میان لغات به کار برده شده توسط شما و زبان بدنتان، مفاهیم گیج کننده ای را به شنونده انتقال دهید که در نتیجه، او نیز نتواند درک صحیحی از منظور اصلی پیغامتان به دست آورد و این در حالیست که گاهی قبل از اولین مذاکره با افراد جدید، وقت زیادی را برای تمرین چگونگی آغاز آن صرف می‌کنیم.

 

این مدرس و استاد دانشگاه تاکید کرد: در برقراری روابط هرگز از ایستادن و نشستن به شکلی آرام و در عین حال مودبانه نترسید و این به یاد داشته باشید که طرز ایستادن شما در دنیای حرفه ای بسیار حائز اهمیت است.

 

علیزاده گفت: در نظر داشته باشید همانطور که نشستن و ایستادن در حالت بدنی کمی مایل به سمت جلو به طرف فردی که با وی مذاکره می کنید نشان دهنده اشتیاق شما به ادامه صحبت و ارتباط با فرد مورد نظر است، خمیدگی بدنی زیاد به سمت حریم شخص مقابل باعث ایجاد وضعیتی ناخوشایند و آزاردهنده می‌شود.

 

علیزاده در ادامه سخنان خود گفت: سعی كنید هنگام دروغ گفتن هرگز بینی خود را لمس نكنید، زيرا می‌تواند شما را در مقابل مخاطبان‌تان لو بدهد.

 

وی در ادامه افزود: این عامل باعث انبساط رگ‌های خونی بسیار ریز در داخل بینی می‌شوند و در این هنگام شما در این نقطه از صورت‌تان احساس خارش می‌كنید نگاه ممتد ولی كوتاه مدت به‌صورت فرد طرف مقابل یكی دیگر از نشانه‌هایی است كه فرد دروغگو را رسوا می‌كند.

 

این مدرس خاطر نشان کرد: هنگام دروغ گفتن، فرد خطاكار سعی می‌كند با نگاه‌كردن به ‌صورت طرف مقابل متوجه شود كه آیا حرف او مورد قبول واقع شده یا خیر. به همین علت است كه هنگام دروغ گفتن یا بعد از آن نگاه‌های فرد دروغگو طولانی‌تر و دقیق‌تر از حالات عادی می‌شود.

 

وی در پایان بیان داشت: از جایی که تمرین، تاثیر زیادی بر میزان کیفیت مذاکره و رابطه ای که در آینده شکل می گیرد خواهد داشت، بنابراین طبیعی است که زمان زیادی را صرف پاسخ گویی به پرسش های ذهنی خود کرده و تمرکز را نیز بر چیدمان جملات معطوف نماییم؛ اما گاهی یک اصل مهم را فراموش می کنیم، اصلی که زبان بدن نام دارد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار