کد خبر:۴۶۶۶۳۱
نخستین استارت آپ کشاورزی و منابع طبیعی در گرگان-۱؛

شرکت‌های بزرگ با ترک «استارت آپ» سقوط می‌کنند/ شکست نباید دانشجویان را سرخورده کند

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: شرکت‌ها ابتدا از هسته‌های کوچک شروع به کار کرده و پس از آن بزرگ می‌شوند؛ اما اگر استارت آپ را بعد از بزرگ شدن رها کنند، احتمال سقوط آنان بالا می‌رود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از گرگان، محمدهادی معیری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان صبح امروز در افتتاحیه نخستین استارت آپ کشاورزی و منابع طبیعی کشور که به همت این دانشگاه در گرگان برگزار شده بود، گفت: این رویداد با همکاری دانشگاه‌های کشاورزی و منابع طبیعی و جمعی از سازمان‌ها و ارگان‌های حمایت کننده رونق بخش پژوهش و فناوری کشور خواهد بود.

 

وی افزود: استارت آپ در واقع یک رویداد کسب و کار و کارآفرینی است؛ به همین منظور کلینیک مادر تخصصی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان فعالیت خود را برای ورود به کسب و کار با این رویداد آغاز کرد.

 

معیری به تعریف استارت آپ پرداخت و خاطرنشان کرد: طبق تعریف «استیو بلانک»، استارت آپ یک سازمان موقت است که با هدفِ یافتن یک مدل کسب و کار تکراری پذیر و مقیاس پذیر بوجود آمده است که سازمان در این تعریف به افرادی اشاره دارد که ابزاری را بر عهده گرفته و یک مدل کسب و کار را تعریف می‌کنند.

 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در همین راستا اضافه کرد: در استارت آپ‌ها مدل‌های دریافتی پس از داوری پذیرفته می‌شوند و برای حصول نتیجه پیگیری خواهند شد، در واقع پس از پایان دوره گروه‌هایی موفق‌تر خواهند بود که استارت آپ را رها نکنند و پیگیر باشند.

 

وی تاکید کرد: در استارت آپ عدم قطعیت وجود دارد، ما در استارت آپ در مرحله آزمایش و خطا هستیم؛ بنابراین احتمال شکست نیز وجود دارد از طرفی ممکن است یک ایده ساده به نظر برسد؛ اما به کسب و کار بزرگی منجر شود، موضوع مورد اهمیت این است که کسی با شکست احساس سرخوردگی نکند؛ بلکه از آن به عنوان یک تجربه موثر برای دستیابی به بهبود بهره ببرد.

 

معیری همچنین گفت: مقیاس پذیر بودن استارت آپ به این معناست که شرکت‌ها ابتدا از هسته های کوچک شروع به کار کرده و پس از آن بزرگ می‌شوند؛ اما اگر استارت آپ را بعد از بزرگ شدن رها کنند، احتمال سقوط آنان بالا می‌رود مانند شرکت‌های بزرگی مانند نوکیا که با ترک استارت آپ سقوط کرد.

 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان تصریح کرد: استارت آپ فواید زیادی دارد که در صورت پذیرفته نشدن ایده هم می توان از این دوره بهره برد، یکی از فواید استارت آپ‌ها شبکه سازی است که ایده‌های خام اولیه در آن رشد پیدا می‌کنند.

 

وی از دیگر فواید استارت آپ به آشنایی با رهبران کارآفرینی، موقعیتی برای تیم سازی جهت ایجاد یک کسب و کار، هزینه پایین برای یادگیری و استفاده از تجارب دیگران، پیوستن به جامعه جهانی تغییرآفرینان، آشنایی با مهارت‌های جدید و به اجرا درآوردن مدل‌های پیشنهادی اشاره کرد.

 

معیری در پایان از برگزاری کارگاه‌های آموزشی در حاشیه نخستین استارت آپ کشاورزی و منابع طبیعی کشور خبر داد و گفت: امیدواریم در پایان دوره گروه‌هایی انتخاب شوند که بتوانند بانی ایجاد کسب و کار برای خود و دیگران باشند.

 

لازم به ذکر است، این استارت آپ در ۵۰ ساعت طی سه روز متوالی در پردیس علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و با تحلیل و بررسی ۱۵۰ طرح پذیرفته شده، دنبال خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار