به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از گرگان، علیرضا خواجه شاهکویی، رئیس بنیاد نخبگان استان گلستان، ظهر امروز در افتتاحیه نخستین استارت آپ کشاورزی و منابع طبیعی کشور که در پردیس دانشگاه منابع طبیعی گرگان برگزار شده بود، گفت: مهمترین رسالت یک دانشگاه تخصصی مانند دانشگاه تخصصی علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان این است که در حوزه تخصصی خود گامهای بزرگی در توسعه بخشهای مرتبط در سطح ملی داشته باشد و موجب تقویت آن حوزه در کشور شود.
وی استارت آپ کشاورزی را یک رویداد هیجانی کارآفرینی برای فارغ التحصیلان این رشته خواند و افزود: مهم، گامهای بعد از استارت آپ است، در واقع مهم این است که یاد بگیرید چطور میشود این فضا ادامه پیدا کند.
خواجه شاهکویی با تاکید بر اینکه باید کارایی شرکت کنندگان بعد از استارت آپ ادامه پیدا کند، متذکر شد: این دوره آمادگی و ابتدایی کار است که نباید پیش از حصول نتیجه آن را رها کرد.
رئیس بنیاد نخبگان استان گلستان همچنین خاطرنشان کرد: در کشاورزی سوژههای بسیار زیادی برای کسب و کار وجود دارد، در کشور ما تا کنون ۲۱۴ سوژه کسب و کار در حوزه کشاورزی شناخته شده است که در مقایسه با ۳۸۰۰ سوژهای که در دنیا شناسایی شده تعداد خیلی کمی ست و نشان میدهد، ما هنوز به خیلی از بخشها ورود نیز نکردهایم.
وی تصریح کرد: تصور غالب بر این است که صنعت مختص چند حیطه خاص مانند پتروشیمی و فولاد است؛ اما اینطور نیست؛ بلکه کشاورزی یکی از مهمترین حوزهها برای رشد و ارتقای صنعت کشور به شمار میرود؛ از این رو باید بتوانیم مهارتهای متفاوتی را در این حوزهی اثرگذار ایجاد کنیم.
خواجه شاهکویی تأکید کرد: ما در کشاورزی تنها یک گام برداشتهایم و آن همان تولید محصول است و متاسفانه در تبدیل محصولات گامی برنداشتهایم.
رئیس بنیاد نخبگان استان گلستان با اعلام این خبر که ۳۴درصد مشاغل کشور در حوزه کشاورزی است، گفت: این بخش میتواند موثرتر از دیگر بخشها در حوزه فناوری و مهارت باشد؛ از این رو باید با افزایش مهارت آن را ارتقا داده و جلوی فراموش شدن آن را گرفت.