کد خبر:۴۸۴۶۱۴
مدیر مرکز رشد علم و فناوری دریایی استان گلستان:

ارتباط با جامعه دانشگاه را به بلوغ می‌رساند

مدیر مرکز رشد علم و فناوری دریایی استان گلستان بر لزوم ارتباط هر چه بیشتر دانشگاه و صنعت تاکید کرد و گفت: ارتباط با جامعه دانشگاه را زودتر به بلوغ می‌رساند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از گرگان، یوسف رحیمی، مدیر مرکز رشد علم و فناوری دریایی استان گلستان صبح امروز در مجمع نخبگان استان گلستان که با حضور اساتید دانشگاهی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار شده بود، با اشاره به این سخن شهید بهشتی مبنی بر اینکه «دانشجو موذن جامعه است اگر خواب بماند نماز امتی قضا شود»، گفت: پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی با یک دید هلیکوپتری لایه‌های مختلف جامعه هدف را امکان سنجی کردیم و به نتایج قابل توجهی نیز دست یافتیم.

 

وی افزود: جنگ سخت هشت ساله را پشت سر گذاشتیم؛ اما جنگ نرم در عرصه‌های اقتصادی و فرهنگی شدیدتر از جنگ سخت بر ما تحمیل شد، امروز تئوریسین‌های غربی معتقدند اگر کالاها نتوانند از مرزها عبور کنند آن وقت الزام پیدا می‌کند که سربازها از مرز عبور کنند و مادامی که کالا این قابلیت را دارد نیازی به جنگ سخت نخواهد بود.

 

رحیمی خاطرنشان کرد: متأسفانه ما امروز شاهد افتتاح برخی برندهای ممنوعه در کشور هستیم، در این شرایط نمی‌شود به تک تک مدیران خرده گرفت؛ بلکه باید به فکر یک فرهنگ سازی روان و ساری در مدیریت کشور باشیم.

 

مدیر پژوهشکده شهید طهرانی مقدم تصریح کرد: این پژوهشکده در جهت بهبود فضای کسب و کار و شناسایی زنجیره‌های اقتصادی و حفظ و تقویت سرمایه اجتماعی در حال فعالیت است.

 

وی با بیان اینکه باید زمینه ورود اقشار مختلف به بازار اقتصادی فراهم شود، متذکر شد: کارهای پژوهشی‌مان را نباید بودجه محور کنیم تا از انحصار منابع مالی در بیایند.

 

رحیمی بر لزوم ارتباط هر چه بیشتر دانشگاه و صنعت تأکید کرد و گفت: مشارکت با جامعه هدف دانشگاه‌ها را زودتر به بلوغ می‌رساند، ما در پژوهشکده شهید طهرانی مقدم زمینه ساز ارتباط دانشگاه و صنعت خواهیم بود؛ به طوری که هیچ یک از دو طرف گرفتار حواشی نشوند و اگر مشتری داشتند سود کنند و اگر مشتری نداشتند چیزی از دست ندهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار