آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۷۱۷۵

«اتحادیه عرب» اقدام ترکیه در اعزام نیروی نظامی به عراق را محکوم کرد

دبیرکل اتحادیه عرب ضمن محکوم کردن نفوذ نیروهای نظامی ارتش ترکیه به شمال عراق، این اقدام ترکیه را «دخالت آشکار» خواند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، اتحادیه عرب امروز(یکشنبه) در ببیانیه ای اقدام ترکیه در اعزام نیروی نظامی به عراق را محکوم و اعلام کرد که این اقدام «دخالت آشکار» در امور داخلی عراق است.

 

به گزارش السومریه نیوز، «نبیل العربی» دبیرکل اتحادیه عرب در پاسخ به سوالی در خصوص مسئولیت این اتحادیه در قبال اینگونه دخالت ها گفت: اتحادیه عرب در این خصوص نمی تواند اقدام عملی انجام دهد و قدرت آن را ندارد که عملا مانع دخالت های نظامی شود و تنها کاری می توانیم انجام دهیم این است که یک بیانیه محکومیت‌آمیز صادر کنیم.

 

نبیل العربی تاکید کرد که نوعی موافقت کلی در سازمان ملل و شورای امنیت وجود دارد که با اتخاذ تدابیری مانع این دخالت ها شوند.

 

ارتش ترکیه اخیرا بیش از 130 نفر از نیروهای ویژه خود را به بهانه آموزش نظامی به نیروهای پیشمرگه کرد به موصل مرکز استان نینوا واقع در شمال عراق اعزام کرد.

 

وزارت خارجه عراق در اعتراض به این موضوع، شب گذشته سفیر ترکیه در بغداد را فراخواند و مراتب اعتراض را ابلاغ کرد.

 

مقامات بلندپایه عراق نیز جداگانه اقدام ترکیه در اعزام نیروهای خود به موصل را محکوم کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ آذر ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۷
سلام علیکم
نه بابا!!!
انگار شعله اش بیشتر شده، یه نموره بخار زد بیرون از قوری حضرات،
الحمدللّه.
6
0
پربازدیدترین آخرین اخبار