آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۷۴۴۸

افشاگری جدید ویکی لیکس علیه اردوغان

سایت افشاگر ویکیلیکس تأکید کرد که رئیس جمهور ترکیه شخصا دستور سرنگونی بمب افکن روسیه در سوریه را داده بود.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، به نقل از "روسیا الیوم"، ویکیلیکس روز یکشنبه فاش کرد، "رجب طیب اردوغان" این دستورات را مدتها قبل از حادثه (سرنگونی بمب افکن روسیه) صادر کرده بود، به صورتیکه قرار بود این کار در اوایل اکتبر گذشته یعنی آغاز عملیات روسیه ضد داعش در سوریه انجام شود.

 

ویکیلیکس این اطلاعات را به نقل از شخصی به نام "فؤاد عونی" نقل کرد. عونی نام مستعار شخصی است که در ترکیه به نام "جولیان آسانژ ترکیه ای" شناخته می شود.


عونی قبلا نیز با افشای نقشه های اردوغان تأکید کرده بود که به نفع اردوغان است که ترکیه در آستانه جنگ با روسیه قرار بگیرد، زیرا او اطمینان دارد که ناتو و گروه 20 در هر حال از او حمایت می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار