کد خبر:۴۶۸۱۱۵
در دیدار استاندار خراسان جنوبی با تشکل‌های دانشجویی مطرح شد؛

استاندار در جریانات داخل و خارج دانشگاه، طرف دانشجو را بگیرد/ مسئولان حداقل حقوق شهروندی را برای دانشجویان داشته باشند

تعدادی از نمایندگان تشکل‌های دانشجویی دانشگاه بیرجند، بمناسبت روز دانشجو عصر دیروز با استاندار خراسان جنوبی دیدار کردند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه خبری خاورستان، دانیال منبر، نماینده پردیس دانشکده کشاورزی بیرجند در این دیدار گفت: با توجه به شرایط محیطی که برقرار است، دانشکده کشاورزی به هر چیزی شبیه است به غیر از دانشکده، و شباهتی به دانشکده کشاورزی ندارد.

 

وی با بیان اینکه اگر امکانات و اعتباراتی در احتیار استانداری قرار دارد برای زیباسازی دانشکده کشاورزی تخصیص دهد، افزود: سالن آمفی تئاتر دانشکده با گنجایش 180 نفر برای ۲۰۰۰ نفر دانشجو دانشکده جوابگو نیست و با حضور میهمانان دچار مشکلاتی می‌شویم که در جلسه ای که اخیرا برگزار کردیم استادهای دانشگاه آمدند ولی به خاطر نبود صندلی رفتند و این موضوع نیاز به پیگیری دارد.

 

نماینده پردیس دانشکده کشاورزی بیرجند با اشاره به سرویس‌های ایاب و ذهاب دانشکده، خاطرنشان کرد: هر 40 دقیقه یک سرویس برای دانشجویان می‌آید که این زمان باید به حداقل برسد و وجود یک اتوبوس دیگر درخواست همه دانشجویان می باشد.

 

منبر با بیان اینکه ارتباط دانشجویان با نهادها و سازمان‌های داخل شهر کم است، افزود: اگر به دانشجویان بها داده شود بسیاری از مشکلات استان حل می‌شود.

 

وی ادامه داد: برای حل مشکل آب شرب یک روستا پیگیری هایی انجام دادیم؛ ولی به دلیل عدم همکاری مسئولان صورت نگرفت.

 

نماینده پردیس دانشکده کشاورزی بیرجند گفت: اگر بتوان کارگروهی با حضور نمایندگان دانشگاه ها و دیگر مسئولان دستگاه ها تشکیل شود می توان با همفکری اساتید و دیگر افراد مشکلات استان را به راحتی حل کرد.

 

کرایه سرویس‌های دانشگاه بالا است و مسئولان می‌گویند به ما ربطی ندارد

 

مصطفی هاشمی، نماینده شورای صنفی و رفاهی دانشگاه بیرجند هم در دیدار تشکل‌های دانشجویی با استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: وظیفه ما این است که مشکلات را مطرح کنیم و آنان را به گوش مسئولین برسانیم تا اندکی از آن ها برطرف شود.

 

وی با بیان اینکه مشکلات زیاد است و از جمله آن آب شرب دانشگاه می باشد، افزود: همچنین فاضلاب دانشگاه به شبکه فاضلاب وصل نیست و همین باعث بوی نامطبوع در محیط دانشگاه می‌شود.

 

نماینده شورای صنفی و رفاهی دانشگاه بیرجند خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه دانشجویان در زمان دانشجویی منبع درآمدی ندارند از مسئولان تقاضا می‌‌شود تا حداقل حق شهروندی برای دانشجویان داشته باشند.

 

هاشمی تصریح کرد: اگر قرار است پیشرفتی در جامعه انجام شود توسط همین قشر دانشجو می باشد و این نیاز توجه بیشتر می باشد.

 

وی گفت: بارها عنوان کردیم که قیمت اتوبوس رانی بالاست؛ ولی اغلب مسئولان می گویند که ربطی به ما ندارد و به استانداری بر می گردد و خواستار این هستیم که همین جا یک قول از استاندار بگیریم تا هزینه اتوبوس های دانشگاه کاهش یابد.

 

نماینده شورای صنفی و رفاهی دانشگاه بیرجند در پایان گفت: نبود یک ساختمان مجتمع رفاهی نیز از دیگر کمبودهایی است که دانشگاه با آن روبرو می باشد که امیدواریم برای آن تصمیم گیری صورت گیرد.

 

سید سجاد حسن‌نیا، نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند در دیدار تشکل‌های دانشجویی با استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: یکی از وظایف استانداری ها ایجاد همکاری و تعامل با استان های مرزی و کشورهای همسایه می باشد که از ظرفیت ها و پتانسل دانشجویان باید در این زمینه استفاده شود.

 

وی افزود: موضوع سرویس های دانشگاه و احداث تالار از دغدغه های اصلی همه دانشجویان می باشد.

 

نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند خاطرنشان کرد: برخی اتوبوس های دانشگاه اجازه خروج از شهر را ندارند که مجبوریم برای اردوهای خود از خارج دانشگاه اتوبوس کرایه کنیم که اگر این موضوع برطرف شود در بحث هزینه ها صرفه جویی خواهد شد.

 

حسن‌نیا تصریح کرد: اردوهای جهادی مختلف انجام شده است تا با رویکردی که به روستاهای محروم داشتیم مشکلات آن‌ها را برطرف کنیم.

 

وی با بیان اینکه برای نخستین‌بار در سال جاری دانشجویان دانشگاه از طریق قطار به اردوی راهیان نور کشور اعزام شدند، ادامه داد: اعزام 80 نفر از دانشجویان دانشگاه به مراسم اربعین حسینی از دیگر اقدامات بسیج دانشجویی در سال جاری بوده است.

 

نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند بیان کرد: سه رویکرد پرورش، خلاقیت و ایده‌پردازی دانشجویان، آموزش و توانایی و اجرای دانشجویان از جمله فعالیت های مرکز تحقیقات شهید نوربخش به عنوان بزرگترین مرکز تحقیقات استان می باشد.

 

حسن نیا گفت: متأسفانه از داشتن تلسکوپ محروم هستیم که باید برای هر شب کرایه کردن آن 150 هزار تومان هزینه پراخت کنیم و امیدواریم استانداری در خرید آن ما را یاری کند.

 

وی با بیان اینکه سایت کامپیوتر مرکز تحقیقات مجهز شده است، ادامه داد: همچنین این مرکز از هفت اختراع حمایت کرده که در مرحله ثبت قرار دارند.

 

نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند خاطر نشان کرد: در مسائل سیاسی بی طرف هستیم و هدف اصلی ما افزایش بصیرت و بینش دانشجویان است.

 

حسن نیا تأکید کرد: این انجمن در اتفاقاتی که در دانشگاه و اطراف آن می گذرد بی توجه نبوده و موضع جدی خود را همیشه حفظ و ابراز کرده است.

 

علی فوادالدینی نماینده کانون‌های دانشگاه بیرجند در این دیدار تصریح کرد: برگزاری این جلسه بسیار ارزشمند است و اولین درخواست دانشجویان برای تدارم این جلسات می باشد که امیدواریم به آن توجه شود.

 

وی افزود: شهرستان بیرجند به عنوان یک شهر دانشجویی در کشور شناخته می‌شود زیرا در دانشگاه بیرجند فقط 13 هزار نفر دانشجو حضور دارند.

 

نماینده کانون‌های دانشگاه بیرجند خاطرنشان کرد: با توجه به این قشر عظیمی که در بیرجند حضور دارند نیازمند این است که در حوزه های مختلف و اتفاقات آینده ای که قرار است در سطح بیرجند و استان صورت گیرد، نظرات دانشجویان و اساتید دانشگاهی نیز لحاظ گردد.

 

فوادالدینی خاطر نشان کرد: امکانات دانشجویان و دانشگاه از میهمانان بلند پایه کشوری اندک است و تمایل بیشتری به حضوض دارند ولی به دلیل همین مشکلات نمی‌توانند حضور فعالی داشته باشند و تخصیص اعتبارات از طرف استانداری می تواند کمک حالمان باشد.

 

وی گفت: آسیب‌ها و معضلات اجتماعی دانشجویان مرتبط با فضاهای فرهنگی می‌شود که در حوزه رفاهی و تفریحی دچار ضعف و کمبود هستیم.

 

نماینده کانون‌های دانشگاه بیرجند ادامه داد: خواهشمندیم از استقلال دانشگاه ها به طور قطع حمایت کنید که این جزء تأکیدات مقام معظم رهبری و خواسته های رئیس جمهور دولت تدبیر در عدم نفوذ جریانات سایسی به دانشگاه بوده است.

 

فوادالدینی خاطر نشان کرد: ما نمی توانیم در داخل دانشگاه تصمیمی بگیریم که چه کسی را دعوت و یا چه جشنی را برگزار کنیم و نگران این باشیم که در خارج دانشگاه چه واکنش هایی صورت خواهد گرفت و خواستاریم در این اتفاقات شما طرف دانشگاه و دانشجو را بگیرید.

 

حمید بهدانی، دبیر شورای دبیران کانون‌های دانشجویی دانشگاه بیرجند هم اظهار کرد: خدمت استاندار عزیز و همچنین دکتر خلیلی رئیس دانشگاه بیرجند سلام عرض کرده و به خاطر تشکیل این جلسه تشکر می کنم.

 

وی افزود: اولین مشکلی که با آن روبرو هستیم موضوع اتوبوس های دانشگاه و ایاب و ذهاب دانشجویان برای بازدید‌های علمی است که در دانشگاه برگزار می‌شود و بعضا با مشکل هزینه نیز روبرو هستیم.

 

دبیر شورای دبیران کانون‌های دانشجویی دانشگاه بیرجند خاطر نشان کرد: با آغاز ترم جدید متأسفانه ایستگاه دانشگاه هنر که در میدان شهدا واقع است از لیست سروبس ها حذف گشته که به همین دلیل گاهی اوقات باعث تلف شدن وقت دانشجو و دیر رسیدنشان به کلاس درس می شود و امید است پیگیری و حل گردد.

 

بهدانی تصریح کرد: درخواست عاجزانه داریم که مسئولان استانی از فضای آموزشی و کارگاه‌ها بازدید کنند زیرا با این بازدیدها و حمایت ها دانشجو میل بیشتری به ادامه تحصیل خواهد داشت.

 

وی با بیان اینکه امکانات و آزمایشگاه در دانشگاه محدود است، افزود: دانشجویان برای انجام آزمایشات خود نیاز به آزمایشگاه تخصصی دارند که در حال حاضر از آن بی بهره اند.

 

دبیر شورای دبیران کانون‌های دانشجویی دانشگاه بیرجند ادامه داد: تجهیزات آزمایشگاهی بسیار هزینه سنگینی می طلبد که امید است از طرف استانداری کمک هایی در این خصوص انجام شود.

 

بهدانی با بیان اینکه دانشجویان نیاز به سالن کنفرانس در دانشگاه دارند، ادامه داد: در سال 72 که دانشگاه 2 هزار دانشجو داشته است تالار ولایت با ظرفیت 230 نفر تأسیس شد و اکنون که دانشگاه 13 هزار دانشجو دارد هنوز هم این تالار میزبان دانشجویان و میهمانان کشوری است.

 

وی با بیان اینکه کمبود فضای تفریحی یکی دیگر از مشکلات دانشجویان است، تصریح کرد: جاده روبروی دانشگاه بیرجند دارای فضای بسیار خطرناک و غیر ایمنی است که حتی در سالیان گذشته سبب کشته شدن چند نفر شده و دانشجو از این موضوعات درد می کشد و رسیدگی مسئولان را در این مورد می‌طلبد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار