کد خبر:۴۶۹۶۲۶
بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) در نامه‌ای به رئیس جمهور:

گویا دولت یازدهم جبران‌کننده‌ ورشکستگی اقتصاد اروپا و غرب شده است!

گویا دولت یازدهم همانند سیاست خارجی در زمینه‌ی اقتصادی هم به جای آنکه یار و یاور مستضعفان باشد، جبران کننده‌ی ورشکستگی اقتصاد اروپا و غرب بوده و بازار مصرفی برای کالاهای غربی‌هاست.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) نامه ای سرگشاده به حجت الاسلام حسن روحانی، رئیس جمهور کشور نوشت که متن نامه به شرح زیر است:

 


بسم‌الله الرحمن الرحیم

 

جناب آقای دکتر روحانی، ریاست محترم جمهور


سلام علیکم

 

انقلاب اسلامی ایران که حاصل خون صدها هزار شهید و مجاهد فی سبیل الله است، با آرمان نفی سلطه‌ی سیاسی، فرهنگی و اقتصادی مستکبران به ویژه آمریکای جنایتکار بر ملت‌های مستضعف جهان به وقوع پیوست. در این میان بی شک انقلاب اسلامی دفاع از مستضعفان عالم و گسترش جبهه‌های مقاومت در تمامی ابعاد از جمله بعد اقتصادی را وظیفه‌ی خود می‌داند.
یکی از مهمترین وظایف انقلاب اسلامی تقویت جبهه‌ی مستضعفان در سراسر دنیا می‌باشد تا انشاءالله روزی مستضعفان عالم نظم جدید جهان را در تمامی زمینه‌ها از جمله ابعاد اقتصادی به منصه‌ی ظهور بکشانند. از این رو مسئولان دولت جمهوری اسلامی به ویژه مسئولان اقتصادی باید در برنامه ریزی‌ها و سیاست‌گذاری‌ها، تقویت جبهه‌ی مستضعفان را مهمترین اولویت خود بدانند.

 

جناب آقای روحانی، رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران!


این روزها و در سایه‌ی اقدامات تامل برانگیز دولت تدبیر و امید خبرهایی مبنی بر کاهش روابط تجاری و اقتصادی با آمریکای لاتین و بسته شدن دفاتر شرکت نفت ایران در ونزوئلا و بولیوی شنیده می‌شود. مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران طی مصاحبه‌ای در سال گذشته اعلام می‌کنند: «دفتر بولیوی تعطیل شده است و بسیاری از دفاتر دیگر آمریکای لاتین به دلیل غیراقتصادی بودن به تدریج تعطیل می‌شوند». از سوی دیگر طبق آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران میزان ارزش دلاری صادرات به ونزوئلا از رقم ۱۲۰ میلیون دلار در سال ۹۲ به حدود ۲۰ میلیون دلار در سال ۹۳ رسیده است. این شرایط در حالی است که در دیدار اخیر رئیس جمهور ونزوئلا با رهبر معظم انقلاب، رهبر انقلاب به گسترش روابط اقتصادی میان دو کشور تاکید داشتند.


این مسئله بار دیگر جنبش دانشجویی و ملت ایران را به این فکر فرو می‌برد که آیا پس از گذشت ۳۷ سال از انقلاب اسلامی، آرمان دفاع از محرومان رخت بربسته و مانند جبهه‌ی سیاسی در جبهه‌ی اقتصادی نیز قرار بر آن است که امید محرومان توسط دولت تدبیر و امید، تبدیل به ناامیدی شود؟


از طرفی دیگر متن سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی به ضرورت دیپلماسی اقتصادی اشاره دارد که متاسفانه دولت، دیپلماسی اقتصادی را فقط در روابط با دولت‌های غربی خلاصه می‌کند. حال آنکه روابط اقتصادی با دولت‌های غربی می‌تواند زمینه‌ساز نفوذ اقتصادی بیگانگان باشد و روابط اقتصادی با کشورهای مستضعف می‌تواند الگوی مطلوب برای اقتدار اقتصادی جمهوری اسلامی در برابر بیگانگان را فراهم سازد.

 

جناب آقای دکتر روحانی!


مسئله‌ی دیگری که بارها نسبت به آن هشدار داده شده ولی متاسفانه اقدام جدی در این زمینه به چشم نمی‌خورد، واردات کالاهای لوکس و غیر ضروری از کشورهای دیگر و همچنین روابط تجاری با کشورهایی است که در زمان تحریم شاهد بوده‌ایم که چگونه روابط و قراردادهای خود را با جمهوری اسلامی ملغی کرده‌اند. اما انگار قرار نیست از این همه تجربه‌ی تاریخی درس عبرت بگیریم!


متاسفانه آمار گمرک نشان از این دارد که ارزش دلاری واردات از آمریکا از رقم ۱۳۲ میلیون دلار در سال ۹۲ به ۱۵۱ میلیون دلار در سال ۹۳ رسیده است که نشان از افزایش واردات از آمریکا می باشد. انگار سیاست دولت در رابطه با کدخدا خود را در عرصه‌ی اقتصادی نیز نشان داده است، هنگامی که جنابعالی در دیدار با فعالان اقتصادی آمریکا اینگونه سخن می‌گویید که هیچ منعی برای حضور شرکت‌های آمریکایی در اقتصاد ایران وجود ندارد. چه شده که با وجود این همه خباثت، دولت ما شیفته و فریفته‌ی اقتصاد شیطان بزرگ شده است؟ آن هم در حالی که نظام‌های اقتصادی وابسته به آمریکا نظیر یونان و اسپانیا بارها و بارها ضعف خود را در این مسیر نشان داده‌اند.

 

جناب آقای دکتر روحانی!


مسائلی که بدان اشاره شد این اماره را در ذهن ملت‌های مستضعف تقویت می‌کند که دولت جمهوری اسلامی همانند سیاست خارجی در زمینه‌ی اقتصادی هم به جای آنکه یار و یاور مستضعفان باشد، جبران کننده‌ی ورشکستگی اقتصاد اروپا و غرب بوده و بازار مصرفی برای کالاهای غربی‌ها است. چنانکه رغبت دولت به سرمایه گذاری‌های اروپایی‌ها در ایران و صف بستن آن‌ها برای ایجاد روابط اقتصادی با ایران موید آن است.

 

جناب آقای رئیس جمهور!


جنابعالی بارها بر مسئله‌ی نقد از مسئولان اشاره کرده‌اید اما نکته‌ی مهم اینجاست که آنقدر نقد به اقدامات دولت در زمینه‌های متفاوت از جمله اقتصادی وجود دارد که فرصت به نقد دیگران نمی‌رسد! از اقدام بدون تدبیر وزارت صنعت در زمینه‌ی وام خودرو گرفته تا ناکارآمدی دولت در زمینه‌ی خروج از رکود و موارد دیگری که همگی گواهی است بر این جمله‌ی رهبر معظم انقلاب که « بنده از وضعیت پیشرفت اقتصاد مقاومتی راضی نیستم».


بی شک جنبش دانشجویی همواره رصدگر اقدامات دولت در زمینه‌ی اقتصاد مقاومتی خواهد بود و وظیفه‌ی خود می‌داند در برابر هرگونه انحراف از آرمان‌های انقلاب اسلامی در زمینه اقتصادی سکوت پیشه نکند.

 


بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
بت شکن
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۸
دولت که نمک به حرام نیست. نمک آمریکایی ها را خورده اند و مدارک تحصیلی شان را کیلو کیلو از آمریکا و انگلیس گرفته اند حالا بیایند به کدخدایشان خیانت کنند؟
الان که وضعیت اقتصاد غرب خراب است ، باید نوکرانشان به دردشان بخورند.
بذار شیعیان آفریقا و آذربایجان و لبنان لگدمال شوند.
امنیت فرانسه را عشق است.
یک کم روشنفکر باشید برادران.
5
0
سید
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۷
شما اگر به نظرات اقای نعمت زاده وزیر نخبه صنعت معدن تجارت فقط دریک مورد انهم واردکردن مدیراز انور آب برای حل معضلات وزرات متبوعشان توجه کنید کافی است .مطلب دستون میاد که دیوار تدبیر وامید تا ثریا کج است
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار