آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۱۰۰۱
عضو مجمع عالي حكمت اسلامي در دانشگاه رازی:

جايگاه بانك از خدمت رسانی به مردم، به بنگاه و شريك تجاري تغيير يافته است

عضو مجمع عالي حكمت اسلامي در دانشگاه رازی فرمايش امام(ره) و رهبر انقلاب با عنوان وحدت حوزه و دانشگاه را نه دستور و تجويزي از ناحيه قدرت بلكه واقعيتي دانست كه پيش از پيروزي انقلاب نيز از سوي شهيد بهشتي، مفتح و قدوسي مطرح شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از کرمانشاه، حجت‌الاسلام مرتضي جوادي آملي که روز گذشته در همايش وحدت حوزه و دانشگاه در سالن دانشگاه رازی برگزار شد، بیان داشت: آتش بر افروخته شده در منطقه امتداد جريان ۲۷ آذر است و نبايد قصه شهادت شهيد مفتح را اتفاقي تمام شده بدانيم؛ چرا كه امروز جريان افراطيگري، قشري گرايي و سطحي نگري اسلام را در جهان به خطر انداخته است.

 

وی افزود: 27 آذر يادآور حادثه تلخ شهادت بزرگ مردي است كه دغدغه علم و دانش داشت و سرانجام توسط جرياني افراطي به شهادت رسيد و به اوج سعادت دست يافت.

 

حجت‌الاسلام جوادي آملي، حوادث تاسف بار منطقه خاورميانه را نتيجه گسترش افراطي گري در دين دانست و افزود: شهيد مطهري، مفتح و بهشتي گرفتار جريان افراطي گري شدند و امروز اسلام در معرض خطر جهاني قرار گرفته است.

 

وی با استناد به آيات نوراني كلام الله مجيد امت اسلام را الگويي براي ساير امت‌ها عنوان كرد و بيان داشت: اگر امت اسلام الگوي ساير امت‌ها باشد، پيامبر خدا(ص) بر چنين امتي شهادت و گواهي مي‌دهد؛ اما ما تا اين هدف و مقصود والا فاصله بسيار داريم.

 

عضو مجمع عالي حكمت اسلامي در دانشگاه رازی گفت: در ادامه اين فرمايش امام(ره) و رهبري با عنوان وحدت حوزه و دانشگاه را نه دستور و تجويزي از ناحيه قدرت بلكه واقعيتي دانست كه  پيش از پيروزي انقلاب نيز از سوي شهيد بهشتي، مفتح و قدوسي مطرح شد.

 

حجت الاسلام جوادی آملی نظام آفرينش را در دو بخش قول و فعل خداوند سبحان برشمرد و گفت: تفسير قول خداوند دانشي است كه در حوزه‌ها توليد مي‌شود و تفسير فعل پروردگار نيز دانشي است كه در دانشگاه‌ها توليد مي‌شود و اين دو جدايي ناپذيرند.

 

وی با رد ادعاي تفاوت ميان حوزه و دانشگاه بيان كرد: خداوند نقل و عقل را براي جست وجوي حقايق در اختيار آدمي نهاد تا هم به بهره جهان طبيعت دست يابد و هم به سعادت اخروي نائل آيد.

 

عضو مجمع عالي حكمت اسلامي در دانشگاه رازی نفوذ جريان دين به دانشگاه و حوزه را همان سر و راز بيان امام راحل(ره) در گفتار وحدت و حوزه و دانشگاه از آن رهبر كبير بيان كرد و گفت: امام راحل(ره) فرمودند؛ اگر حوزه و دانشگاه به اين حقيقت دست يابند كه به يكديگر نيازمندند به همان جريان اصيل وحدت حوزه و دانشگاه دست مي‌يابيم.

 

حجت‌الاسلام جوادي آملي، پيرامون مبحث تعامل اسلام با ساير اديان گفت: حوزويان شناخت جامع و تفكر واحدي نسبت به اين موضوع ندارند و در دانشگاه و به دنبال آن در جامعه نيز اين عدم شناخت جامع بيشتر است.

 

وي طرح موضوع تعامل اسلام با ساير اديان را عنواني نامقبول دانست و تصریح كرد: در يك طيف واحد از آدم تا خاتم تنها با اين حقيقت مواجهيم كه «إِنَّ الدِّينَ عِندَ اللّهِ الإِسْلاَمُ» و خداوند راه واحدي براي هدايت انسان‌ها در همه زمان‌ها و مكان‌ها قرار داد.

 

عضو مجمع عالي حكمت اسلامي به ترور مجاهداني چون شهيد مطهري و مفتح از سوي جريانات افراطي اشاره كرد و گفت: اين افراطي‌ها خود را مجاهد در راه خدا مي‌دانستند و بر روي پرچم آنها شعار جهاد نقش بسته بود.

 

حجت الاسلام عابدی با بيان اينكه در تفكر داعشي بهره‌اي از مدرسه فكري پيامبر گرامي اسلام(ص) وجود ندارد، افزود: متاسفانه تفكرات انحرافي با پرچم توحيد و با نام پيامبر(ص) به قتل و غارت پرداخته؛ در حالي كه پيامبر گرامي اسلام(ص) فرمودند كه بايد الگوي نمونه‌اي ايجاد شود تا عقلانيت را در انديشه و اعتدال را در عمل به همراه داشته باشد.

 

عضو مجمع عالي حكمت اسلامي به پراكندگي دين در اين برهه از تاريخ اشاره كرد و گفت: اسلام ليبراليسم و اسلام داعشي نتيجه جريانات افراطي و تفريطي در دين اسلام است.

 

حجت‌الاسلام جوادي آملي، انحراف در فهم دين را نتيجه فاصله گرفتن از حريم عترت دانست و افزود: قصه داعش قصه عجيب و غريبي نيست و در طول تاريخ جريان نهروانيان و اكنون نيز النصره و القاعده و غیره است.

 

وی افزود: مرجعيت سنت رسول خدا(ص) از زبان عترت طاهره و اصحاب خاص مي‌جوشد.

 

عضو مجمع عالي حكمت اسلامي در دانشگاه رازی در ادامه افزود: جهل جوانان افراطي و دور شده از فرهنگ اسلامي، مطهري  و مفتح را از ما گرفت؛ اما اكنون اين شعار كه ايران پر از بهشتي است، تنها شعاري بيش نيست.

 

حجت‌الاسلام جوادي آملي، با انتقاد از بيانات سطي پيرامون دين از سوي برخي جريانات گفت: با سطحي نگري نمي‌توان مردم را هدايت كرد و كساني كه از زبان اسلام سخن مي‌گويند، بايد عقل و نقل را در فهم حقيقت دين به كار بگيرند و قرآن را بفهمند.

 

وي در ادامه افزود: آنچه در دست انسان‌هاي افراطي مي‌بينيم، چيزي جز سلسله روايات سطحي نيست و سياست كلي دين و قرآن براي جامعه اسلامي اين است كه  جامعه اسلامي بايد ستبر باشد.

 

عضو مجمع عالي حكمت اسلامي تاكيد كرد: دانشگاه‌هاي ما زماني اسلامي مي‌شوند كه علوم ما اسلامي باشد و امروز در غرب وقتي صحبت از فلسفه اسلامي به ميان مي‌آيد در حقيقت از لاشه فلسفه صحبت مي‌شود.

 

حجت الاسلام عابدی گفت: با انتقاد از شيوه بانكداري در روزگار امروز جمهوري اسلامي ايران گفت: جايگاه بانك از موسسه خدمت رسان به مردم، به بنگاه و موسسه اقتصادي و شريك تجاري تغيير يافته و عملا در جامعه بانك خدمت رسان به مردم نداريم و امروز از عوامل فلج كردن كشور همين بانك‌ها هستند.

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار