کد خبر:۴۷۱۳۲۱
عضو اتاق فکر تبلیغ خراسان جنوبی:

شبهات و شهوات باعث ایجاد تفرقه و از بین‌رفتن نظام اخلاقی و اعتقادی می‌شود

عضو اتاق فکر تبلیغ استان خراسان جنوبی گفت: شبهات و شهوات جامعه را نابود می‌کند و همچنین این دو مورد باعث ایجاد تفرقه و از بین رفتن نظام اخلاقی و اعتقادی می‌شود و ما باید با معرفت شبهات و با معنویت شهوات را خنثی کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، سخنرانی حجت الاسلام صابری، امروز به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه در جمع دانشجویان دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی در پردیس شهید بهشتی مشهد، گفت: از ابتدای تاریخ خلقت بشریت همواره دو جبهه در مقابل هم بودند که هیچوقت بنای تعامل با هم نداشتند و همواره در جنگ بودند، چون هرکدام دارای استیلای مطلق هستند و آن، دو جبهه حق و باطل اند.

 

وی افزود: آن چه مشخص است حق از آن یک نفر خواهد بود و ظلمت و باطل از بین می رود.

 

عضو اتاق فکر تبلیغ استان خراسان جنوبی تصریح کرد: تا وقتی بشریت سر بر آخور شهوت دارد، نمی‌تواند دنبال حقوق خود باشد و مستکبران عالم هم از این مورد استفاده کرده و انسان ها را سرگرم شهوتهایشان کرده‌اند.

 

صابری گفت: فرعون ها در طول تاریخ، استراتژی ثابت دارند و آن ایجاد تفرقه است که این تفرقه، گاه در خانواده‌ها به وجود می آید که باعث طلاق می‌شود و یا در مقیاس مذهب است و یا ممکن است کمی جلوتر برود و در مقیاس سیاست برسد.

 

وی افزود: تمام ائمه و معصومین(ع) استراتژی های مختلفی داشتند و هیچوقت ساکن نبودند، اصل حاکم بر استراتژی امامان معصوم اصل وحدت بوده است.

 

عضو اتاق فکر تبلیغ استان خراسان جنوبی گفت: وقتی که حوزه و دانشگاه با هم متحد نباشند، روحانی متحجر علم ستیز می‌شود و تمام موارد علمی را حرام اعلام می‌کند و از آن طرف دانشجویان و اساتید دانشگاه تبدیل به افراد سکولار می‌شوند.

 

صابری خاطرنشان کرد: شبهات و شهوات جامعه را نابود می‌کند و همچنین این دو مورد باعث ایجاد تفرقه و از بین رفتن نظام اخلاقی و اعتقادی می‌شود و ما باید با معرفت شبهات و با معنویت شهوات را خنثی کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار