کد خبر:۴۷۱۳۲۸
دبیران هم‌اندیشی دانشگاه‌های سراسر کشور:

دستگاه ديپلماسي كشور با جديت بيشتري در احقاق حق شيعيان نیجریه كوشا باشد

دبیران هم‌اندیشی دانشگاه‌های سراسر کشور طی بیانیه‌ای بیان کردند: از دستگاه ديپلماسي كشورمان انتظار مي‌رود وفق آرمان‌هاي صريح انقلاب اسلامي كه در قانون اساسي تجلي يافته است، با جديت بيشتري، در احقاق حق اين شيعيان مظلوم كوشا باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، در متن بیانیه دبیران هم اندیشی دانشگاه‌های سراسر کشور در خصوص کشتار شیعیان نیجریه آمده است: امروزه جهان اسلام آماج توطئه هاي گوناگون جبهه استكبار و ارتجاع است، و قدرت هاي زورگو و صهيونيسم بين الملل مناطق مختلف جهان اسلام را به خاك و خون مي كشند و مدعيان دروغين حقوق بشر تنها شاهد ساكت  این جنایت های خونين  هستند.

 

به دنبال فلسطين، سوريه، بحرين، عراق و دهها نقطه ديگر، نيجريه نیز که داغ  اقدامات تكفيري را بر سينه دارد، اخيراً شاهد جنایت هولناك ارتش  عليه شيعيان مظلوم بود. 

 

شيخ ابراهيم زكزاكي كه نقش بسزايي در گسترش تفكر انقلابي ملهم از انديشه ناب امام خميني(ره) و امام خامنه اي در اين كشور ايفا كرده است، به همراه خيل عظيمي از ياران مجاهدش مورد خشم اين مزدوران قرار گرفت؛ و صدها شهيد تقديم راه حق و حقيقت کرده اند.

 

ما دبيران هم انديشي دانشگاه هاي سراسر كشور، با محكوميت شديد اين اقدام وحشيانه از مجامع و سازمان هاي بين المللي، و سازمان كنفرانس اسلامي مي خواهيم با دخالت مؤثر مانع تداوم اين جنابت ها شده و شناسايي و مجازات عاملان را در دستور كار خود قرار دهند.

 

از دولت جمهوري اسلامي و دستگاه ديپلماسي كشورمان نيز انتظار مي‌رود وفق آرمان‌هاي صريح انقلاب اسلامي كه در قانون اساسي تجلي يافته است با جديت بيشتري، قاطعانه در احقاق حق اين شيعيان مظلوم كه  گناهي صبوري براي جبهه مقاومت نداشته اند كوشا باشند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار