آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۱۸۵۰
آغاز مراسم تشییع سمیر قنطار

رئیس شورای اجرایی حزب الله: ترور «قنطار» حماقت جدید صهیونیست‌ها بود

رئیس شورای اجرایی حزب الله طی سخنانی در مراسم تشییع شهید سمیر قنطار سردار آزادگان لبنانی، گفت که رژیم صهیونیستی با ترور قنطار مرتکب حماقت جدیدی شده است.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، به نقل از رسانه های لبنانی، مراسم تشییع سردار آزاده های لبنانی شهید سمیر قنطار در "مقبره الحوراء زینب" در جنوب بیروت آغاز شد.

 

نماز میت به امامت سید هاشم صفی الدین رئیس شورای اجرایی حزب الله برگزار شد و وی طی سخنانی در این مراسم گفت که سمیر قنطار برای فلسطین خلق شد.

 

رئیس شورای سیاسی حزب الله افزود اگر رژیم صهیونیستی از تلاشهای شکست خورده قبلی خود با ترور رهبران مقاومت درس نگرفته باشد، این بار خواهد فهمید که با ترور سمیر قنطار مرتکب حماقت جدیدی شده است.

 

صفی الدین تاکید کرد که شهید سمیر قنطار به چیزی بالاتر از آزادی چشم دوخته بود، او به شهادت چشم دوخته بود و به آنچه می خواست رسید.

 

رئیس شورای سیاسی حزب الله ضمن تمجید از فضائل و سیره مقاومتی این شهید  گفت سمیر قنطار در راه فلسطین به شهادت رسید.

 

«سمیر قنطار» آزاده معروف لبنانی که بعد از سپری کردن حدود سه دهه اسارت در جریان تبادل اسرای لبنانی با رژیم صهیونیستی در سال 2008 آزاد شده بود، پریشب در حمله جنگنده‌های صهیونیستی به شهر "جرمانا" در حومه جنوبی دمشق به شهادت رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار