به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در پیام سید حسن قاضی زاده هاشمی به این مناسبت آمده است:
حمد و سپاس یگانه بی همتا، نخستین بی پیشین و آخرین بی پسین، پروردگار حی و دانا و توانا که دانایی را در ابنای بشر مایه تکامل و سرمایه کسب محبت خویش قرار داد.اندیشیدن و تفکر از عنایات ارزشمند خداوند سبحان به اشرف مخلوقاتش است که در کنار سایر الطاف و هدایت های حضرتش ، معرفت و بندگی را که سرانجام هر انسان طالب سعادت و رستگاری است، به همراه دارد. اندیشه و تفکری که موجب تعلیم و تعلم و سر منشا تولید علم بوده و علم و دانش، خود سرآغاز حرکت و تعالی است. بی تردید دانشگاه بهترین بستر برای این حرکت عظیم و مامن اندیشه و علم و کسب معارف است.
در ایران اسلامی، دانشگاه ها علاوه بر تقویت و تعالی مبانی علمی و پژوهشی برای رسیدن به خودکفایی در عرصه های مختلف دانش بشری، تقویت اخلاق و فرهنگ در پرتو حکمت اسلامی را نیز سرلوحه اقدامات خود قرار داده اند تا تضمین کننده سلامت روحی و فکری اندیشمندان و مردم این سرزمین شود.
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شیراز با در اختیار داشتن جمع کثیری از اعضای هیات علمی گرانقدر و متعهد به اصول اخلاق حرفه ای، برای دومین بار میزبان همایش معنوی مزین به نام مبارک حضرت خاتم الانبیاء محمد مصطفی (ص) است.
این همایش که مصادف با ایام پر برکت میلاد آن حضرت در دی ماه ۱۳۹۴ برگزار می گردد؛ یکی از گردهمایی های مهم در زمینه علم و اخلاق و مرتبط با سیره نبوی در طب است که بررسی معنویت در علوم پزشکی را در زمره اهداف خود قرار داده است. ضمن تشکر از دست اندرکاران اجرای این همایش، امیدوارم در آینده توجه و اهتمام به اخلاق و نقش آن در زندگی معنوی انسان بیش از پیش در برنامه های آموزشی و پژوهشی این مرز و بوم جای گیرد.
ایران اسلامی که پشتوانه هایی گران سنگ و فخیم را در تاریخ پربار خود دارد، می تواند الگوی پیشرفت علمی، اخلاقی و معنوی علوم پزشکی جهان باشد.
امیدوارم اندیشمندان داخلی، مهمانان ارجمند خارجی و تمامی شرکت کنندگان این همایش، در پرتو توجهات حضرت رسول اعظم(صلی الله علیه و آله و سلم) زندگی سرشار از معنویات و سلامتی داشته و در راه خدمت به جامعه بشری گام بردارند.
سید حسن هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی