کد خبر:۴۷۲۶۵۸
دبیر دومین همایش ملی دام و طیور خبر داد

ارسال بیش از ۳۰۰ مقاله علمی به دومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور

دبیر دومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور از ارسال بیش از ۳۰۰ مقاله علمی به دبیرخانه این همایش خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از گرگان؛ دومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور، با همکاری انجمن علوم دامی ایران، انجمن علوم دامی شاخه شمال کشور، دانشگاه‌های منطقه شمال، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، دانشگاه گنبد کاووس، دانشگاه فناوری‌های نوین شهرستان آمل، دانشگاه گیلان و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی و با همکاری اسپاسنسرهایی نظیر سازمان‌های جهاد کشاورزی و نظام مهندسی استان‌های گلستان و مازندران و همچنین اتحادیه‌ها و تشکل‌های غیر دولتی، ظهر امروز، در سالن خلیج فارس پردیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.


چاشنی، دبیر این همایش و عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت: این همایش در هفت محور  شامل «ژنتیک و اصلاح نژاد دام، فیزیولوژی دام و طیور، مدیریت پرورش دام و طیور، تغذیه دام و طیور، اقتصاد و بازاریابی دام و طیور، ایمنی و بهداشت محصولات دام و طیور و زیست فناوری در علوم دام و طیور» شکل گرفت و طراحی شد.


وی با بیان اینکه بیش از ۳۰۰ مقاله علمی به این همایش ارسال شده است خاطرنشان کرد: بیش از ۳۰۰ مقاله علمی و مقاله‌های منتج از طرح‌های پژوهشی به دبیرخانه این همایش ارسال شد و از بین آنها حدود ۳۰۰ مقاله مورد پذیرش قرار گفت که از این میان نیز ۴۰ مقاله آن بطور شفاهی و در پنج پنل تخصصی توسط محققین در همایش ارائه شده و کمتر از ۳۰۰ مقاله دیگر هم به شکل پوستر در محل نمایش پوسترها به تصویر کشیده می‌شود.


دبیر همایش ملی دام و طیور شمال کشور افزود: برای داوری مقالات از حضور حدود یکصد نفر از اساتید، محققین و نخبگان دانشگاه‌های مختلف و مراکز پژوهشی مختلف در سراسر کشور استفاده شده تا بتوانیم به نحو مطلوب مقالات را مورد ارزیابی و داوری قرار دهیم که با توجه به نتیجه ارزیابی مقالات، کیفیت مقالات ارسالی با نظر داوران در سطح بسیار عالی و از غنای علمی بسیار مناسبی برخوردار بود.


چاشنی همچنین ابراز کرد: امید است در این برهه از زمان با کمک محققین و اساتید کشور بتوانیم متناسب با مضامین اقتصاد مقاومتی و با توجه به نیاز اساسی کشور به تولید و تامین غذا، با هدایت و اجرای پروژه‌های تحقیقاتی در راستای تولید ثروت، تولید علم و تولید غذا در مزارع پرورشی در راستای استقلال کشور قدم برداریم.


عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت: نتیجه فعالیت‌های علمی و  پژوهشی در شاخه دام و طیور باید علاوه بر توسعه کمی و کیفی، همگام با سرعت پیشرفت علوم در سطح جهان، در نیل به اهداف اقتصادی دامداران و پرورش دهندگان و همچنین مصرف کننده‌های محصولات دامی یاری رسان بوده و به توسعه نژادی در دام‌ها و همچنین رفاه و آسایش آن‌ها بیانجامد.


چاشنی در پایان نقش دامداری‌های سنتی را حدود ۷۰ درصد از تولید ملی کشور در بخش دام و طیور اعلام کرد و متذکر شد: در یافته‌های پژوهشی باید به نقش و سهم بخش سنتی و صنعتی در تولید ملی دام و طیور توجه داشته و با عنایت به هدف استفاده به‌گزینی داشته باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار