آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۲۹۸۵

رقابت ۷۰۰ نفر از دانشجويان دانشگاه آزاد بجنورد در مسابقات سراسري قرآن و عترت

همزمان با سراسر كشور، ۷۰۰ دانشجوي دانشگاه آزاد بجنورد در مسابقات سراسري قرآن و عترت با هم به رقابت پرداختند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از بجنورد، مليحه اختري، معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه آزاد بجنورد گفت: طرح عظیم و معنوي بيست و يكمين دوره مسابقات سراسري قرآن و عترت با حضور 700 نفر از دانشجويان و اساتيد واحد بجنورد همزمان با واحدها و مراكز دانشگاهي سراسر كشور در دانشكده فني و مهندسي برگزار شد.

 

اختري اظهار كرد: مسابقات سراسري قرآن و عترت واحد بجنورد همزمان با ساير دانشگاه هاي آزاد اسلامي كشور در دو گروه مدرسان و اعضای هیات علمی و دانشجویان برگزار شد كه دانشجويان در 10 رشته شامل احكام خواهران و برادران، تفسیر قرآن کریم، زندگانی 14معصوم، حفظ و ترجمه ادعیه و زیارات، نماز، ترجمه قرآن به زبان انگلیسی، زندگانی پیامبر(ص)، ترجمه قرآن کریم و نهج البلاغه و اساتید و مدرسان  نیز در 4 رشته ترجمه قرآن به زبان انگلیسی، زندگانی 14 معصوم، نهج البلاغه و تفسیر قرآن کریم با هم به رقابت پرداختند.

 

معاون دانشجويي فرهنگي دانشگاه آزاد بجنورد افزود: اضافه شدن 2 نمره درسی به یکی از دروس عمومی در آزمون پایان ترم با کسب 50 درصد امتیاز در مسابقات، اهدای جوایز نقدی و لوح تقدیر به نمرات برتر از امتیازات ديگري است که برای دانشجویان در نظر گرفته شده است.

 

شايان ذكر است، مسابقات كاركنان نيز در سه رشته نهج البلاغه، ترجمه فارسي قرآن كريم و حفظ ادعيه و زيارات در بهمن ماه سال جاري برگزار خواهد شد.

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار