کد خبر:۴۸۶۴۰۱

اعزام تیم دانشجویان خراسان شمالی به مسابقات کشوری کشتی و جودو دانشگاه آزاد

رئیس تربیت بدنی دانشگاه آزاد خراسان شمالی از اعزام تیم کامل دانشجویان در رشته کشتی آزاد، فرنگی و جودو به مسابقات کشوری این دانشگاه خبر داد.

عليرضا بهمنش، رئيس تربيت بدني دانشگاه آزاد خراسان شمالي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در بجنورد، گفت: تیم کشتی آزاد، فرنگی و جودو دانشجویان دانشگاه آزاد استان از امروز تا 23 بهمن در مسابقات کشوری دانشگاه آزاد شرکت کرده اند.

 

وی تصریح کرد: اعضای این تیم کشتی فرنگی آقایان علی اکبر محمدی، پوریا ولی زاده، فرید محمدی، محمد محمدی، میلاد قهرمانی، مختار قهرمانی هستند که به مربی گری غدیر امیدبخش و سرپرستی مهدی علی یاری عازم مسابقات شده اند.

 

بهمنش ادامه داد: در تیم کشتی آزاد احمد نجمی، علی یگانه راد، حمید الهیان، اویس حسین زاده، احمد علی آبادی دانیال کچرانلویی و مهرداد امیری به مربی گری حمید جمالی در مسابقات شرکت می کنند و سرپرستی تیم ها را نیز خودم به عهده دارم.

 

بهمنش همچنین اعضای تیم کوراش را علی محمدنیا، مصطفی دلیریان و سعید رضاییان اعلام کرد که مربی آنها نیز آقای زین العابدین حقانی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار